Самотен баща - известен комик, отглежда сина си, опитвайки да се справи с трудностите в живота. Да, това е Димитър Рачков, но в роля - в най-новия сериал на БНТ.

„Всичко за сина ми“ е 12-серийната драма-комедия, а продуцент е компанията на Евтим Милошев. Режисьор и креативен продуцент е Павел Г. Веснаков, главен сценарист е Христина Апостолова, директор продукция – Петър Мисов.

View post on Instagram
 

В главните роли ще видим Димитър Рачков, Христина Апостолова и Петър Милошев.

Любопитен е фактът, че Христина е живяла с Рачков на семейни начала и има син от него. А сега е омъжена за Евтим Милошев - който е баща на втория син на актрисата.

Актьорският състав на сериала включва още Ириней Константинов, Моню Монев, Рая Пеева, Христо Пъдев, Недиляна Павлик, Радостина Ганева, Ралица Туджаро, Нели Вълканова, Филип Буков и др.

„Много съм вдъхновен от сценария. Зрителите ще имат възможност да видят нюанси от актьорския талант на Димитър Рачков, които според мен не са толкова широко разпространени. Сериалът имам много голям потенциал – както комедиен, така и драматичен“, каза Павел Г. Веснаков в ефира на БНТ.