Автор
Весела Георгиева

Иво Димчев влиза в известен сериал, проговори за болестта

Иво Димчев не крие, че от 15 години е ХИВ-позитивен и че това определено му причинява дискомфорт. Твърди се, че в България има 76 човека, които са заразени от певеца, пише Блиц.

Изпълнителят на хита "Баница" обаче се осмели да говори за този си проблем и възможно ли е да е заразил някого...

View post on Instagram
 

„В някои български медии циркулира невероятната “информация”, че съм заразил с ХИВ 76 човека в България. И бройката дори непрекъснато растяла. Първо, аз съм на терапия от 15 години и практически не мога да заразя абсолютно никой.

Второ, в Медицинска академия, гр.София, се съхраняват всички мои изследвания за 10 години назад и по всяко време може да се докаже постоянната липса на вирус в моето тяло. Всичките ми партньори са били и са без ХИВ. Всеки, който продължава да разпространява клевети свързани със здравето ми ще се срещне с моят адвокатски екип“, споделя Иво Димчев, който в момента е на международно лятно турне.

View post on Instagram
 

На 16 и 17 юни той ще гастролира в Кьолн, Германия, на 20 и 21 юни ще пее в Люксембург, на 27 юни ще играе във Висбаден, Германия, а на 30 юни е в Ню Йорк.

През август пък се очаква Иво да се включи в снимките на третия сезон на един от най-успешните и гледани български сериали - "Съни Бийч". Казват, че Димчев ще има интересна и колоритна роля в популярната поредица.

Изпълнителят вече работи и по нова песен, която ще бъде посветена на Елтън Джон. „Като малък бях луд фен на сър Елтън Джон. Мисля, че сега е точното време да му посветя една песен. Тя ще бъде част от мюзикъла ми In Hell With Jesus“, допълва Димчев.

Наесен пък музикантът ще подреди самостоятелна изложба.