Автор
Весела Георгиева

Нова мистерия около смъртта на Денис Теофиков

Мистерията около смъртта на младия попфолк певец Денис Теофиков все още е неразгадана. Разследването продължава все още и не е ясно как и защо Теофиков е полетял от 7-ия етаж.

Разследването тече вече близо 2 години, а следователите така и не успяват да разберат дали наистина се е самоубил, дали е бил бутнат, пише "България Днес", цитирайки свои източници в МВР.

View post on Instagram
 

"Разследването все още продължава, докато не свърши, не можем да даваме повече подробности. Действията по изясняване на обстоятелствата текат", е казала за "България Днес" Мадлен Шишманова, говорител на Софийската районна прокуратура.

Към момента водещите версии са, че Теофиков сам е решил да сложи край на живота си или случилото се е в резултат на трагичен инцидент.

Според една от водещите версии, която още се нищи, 6-7 младежи заедно с покойния певец и приятелката му Алекса са си направили купон в апартамент. Компанията била доста шумна, съседите неколкократно са подавали сигнали, заради шума, в ранните часове на трагичния ден.

View post on Instagram
 

По тялото на певеца нямало следи от удари или бутане, което води до мисълта, че не е било убийство. Според запознати с разследването, твърде вероятно е Теофиков да се е качил на перваза, за да си направи екстремно селфи и тогава да се е случило немислимото.

Делото за смъртта на младия изпълнител се води в Софийска районна прокуратура.