Автор
Пепа Попова - Пепита

Хитът на лятото: Новите любими обувки на принцесата на Уелс

Принцесата на Уелс изкара голяма част от миналото лято в бели обувки на високи токчета – чифт, който я придружаваше навсякъде от Централния корт на Уимбълдън до Карибите. Но тези многофункционални класически обувки далеч не са единственото тайно оръжие в гардероба на Кейт. Принцесата изглежда влюбена в чифт дамски обувки на ток „Мери Джейн“ от Алесандра Рич, на който заложи за изявата си на Ордена на жартиерите в замъка Уиндзор. Кейт комбинира женствените бели обувки с подходяща рокля на точки от същия дизайнер и шапка от ирландския модист Филип Трейси.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Още през май видяхме принцесата да се заиграва със същите Mary Jane обувки на среден ток, изящна каишка и черни детайли в областта на пръстите, комбинирайки ги със зелена рокля на Suzannah London, вдъхновена от 40-те години. Именно тях избра както за посещение в Центъра на Анна Фройд в Лондон по време на Седмицата на психичното здраве, така и на възпоменателна служба за жертвите на пожара в Grenfell Tower.
Кейт отдавна е запленена от роклите в закачливи полка точки на Алесандра Рич - виждали сме я в различни вариации на тема на безброй публични ангажименти. Изглежда, че ретро обувките на Рич също заемат постоянно място в сърцето на принцесата.

View post on Instagram