Автор
Антония Дамянова

Ще се самоунищожим ли? Изследовател прогнозира края на цивилизацията

Напоследък астрономи, учени и различни езотерици потвърждават, че освен нашата има и други цивилизации. Те обаче все още са в сянка.

Човечеството е в сериозна опасност, твърди изследователят езотерик Владимир Шемшук. Цивилизацията ни вече е преминала в последния си цикъл от съществуването си и е навлязла в периода на своето саморазрушение.

Според експерта Владимир Шемшук извънземните същества отдавна са заели позицията на наблюдатели. Засега те стоят встрани от всякакъв контакт с човешката раса на планетата Земя. Според Шемшук обаче световните конфликти могат само да им бъдат от полза.

"Изкуствено раздухваният конфликт между двата братски народа - Русия и Украйна, събуди лошата енергия сред човечеството и това няма да доведе до нищо добро", казва изследователят.

По думите му тези извънземни идват от планетата Фаетон, от която сега е останал само астероидният пояс. Но след смъртта на родната си планета много фаетонци са успели да избягат., като са се насочили към Земята. Освен фаетонците планетата ни се е оказала "обект на интерес" и от страна на други оцелели от планетите Уран и Сатурн, както и отвъд Нептун и Плутон.



"Всички планети и луни на Слънчевата система са били населени. Много от тях са загинали в резултат на някакъв катаклизъм, предизвикан от нашествието на други цивилизации. Каквото и да е била причината за разрухата на тези планети, факт е, че Земята е била наводнена от различни видове извънземни", допълва Шемшук.

За всички времена от живота на Земята тук е имало пет цивилизации и скоро ще се появи шестата, казва още той. Това ще е времето, когато човечеството ще е попаднало в пълно робство на изкуствения интелект, а броят на хората ще е намалял хиляда пъти.

"Завоевателите искат да докажат, че сме примитивни, неразумни и глупави. Донякъде успяха, защото някои от земляните все още вярват, че нашата планета е плоска, както и че Космос и извънземни не съществуват“, обобщава Владимир.

Какъв ще е изходът, все още не се знае, но ще разберем съвсем скоро, отбеляpва ученият. А дотогава извънземните просто ще ни гледат сеира, без да се намесват, до момента, в който се самоунищожим.

Четете още: Доверете им се: Тези 4 зодии виждат в бъдещето