Автор
Весела Георгиева

Има си причина: Защо срещаме определени хора в живота си

За всичко си има причина. И за хората, които срещаме в живота си - също. Те се появяват с определена мисия. За да ни дадат урок, за да ни помогнат да минем през труден момент, за да ни научат - да ценим себе си... Понякога причината да срещнем или да се разделим с някого остава неясна за нас, но бъдете сигурни, че я има, пише cluber.com.ua.

Понякога срещаме някой, който просто ни помага да разберем по-добре себе си.
Влиза в живота ни, остава за малко или за повече, после си тръгва. но трябва "да минем" през него, през опита. Дори не е задължително да го харесваме.

Помагат ни да започнем да се обичаме. Да, има такива хора, чието присъствие в живота ни всъщност ни отваря очите и ни помага да научим важни неща - как да започнем да казваме "не", как да започнем да поставяме себе си пред останалите.


За да ни бъдат подкрепа в труден момент.
Има и такива хора, които влизат в живота ни и остават там просто, за да ни помагат - със съвет, с присъствие, с мъдрост. те са хората, които ни подават ръка, когато падаме.

За да ни дадат урок. Всеки урок е ценен. А Вселената знае точно от кои уроци имаме нужда. Затова ни изпраща и точните учители. Приемете ги мъдро и с отворено сърце.

Да ни помогнат да пораснем. Има и и такива хора - те ни помагат да се разделим с детските си мечти, с онези, които не изчезват, но се превръщат в нещо по-голямо и по-добро. Те лекуват сърцето, душата и винаги са до нас, за да ни подадат ръка.