Броени дни след като плъзна мълвата, че Рачков най-после открил своята нова любов, дойде изненадата - оказва се, че въпросната дама всъщност била само негова приятелка. А между приятелството и любовта, както знаем, обикновено има една малка стъпка.

"Нямам връзка с Димитър Рачков! С него сме единствено приятели", обяви 39-годишната Камелия Андонова, която в последните седмици беше представяна като новата официална половинка на актьора. Тя посочи, че двамата с актьора са близки вече повече от година, но нямат романтичен интерес един от друг.

Слуховете, че Камелия е настоящата изгора на Рачков, се разпространиха, след като двамата бяха забелязани заедно на една вечер в популярния клуб "Хасиенда" в курорта Лозенец, а фотографите на заведението успяха да ги уловят по време на няколко интимни момента. Снимките бързо се разпространиха из медийното пространство.

Самият Рачков бил ядосан, когато видял кадрите, както и убеден, че това се случва с целенасочена реклама от страна на собственика на клуба. В действителност актьорът бил в клуба в компанията на Камелия, която има сладкарница в курорта.

Рачков прекарал няколко дни на морето там и предложил на Камелия да излязат на вечеря, но не като романтична двойка, а като приятели и колеги, посочва "Уикенд". Двамата, както вече стана ясно, са работили заедно през последния сезон на "Като две капки вода", където чаровната брюнетка се занимавала със стайлинга и избора на дрехи за водещите и журито.

Близки до Камелия твърдят, че "Двамата са близки приятели. Камелия се познава добре и с доскорошната му приятелка Анита, освен това има друга връзка в момента и тези слухове ѝ навредиха",, съобщава още изданието.

View post on Instagram
 

Четете още: Феновете са в недоумение: Вижте на кого кръсти Гущерова бебето