Автор
Весела Георгиева

Вижте колко са сладки: Гери-Никол показа новото гадже (снимки)

Гери-Никол вече не крие връзката си с кикбоксьора Стоян Копривленски. Тя публикува за първи път тяхна обща снимка, показваща интимната им близост. Явно яките мъжаги са слабост на Гери-Никол - тя имаше връзка с муай тай боеца Даниел Илиев.

Името на Копривленски пък се свързваше с приятелката на трагично загиналата попфолк надежда Денис Теофиков - гримьорката Алекса Ангелова, пише Hotnews.bg. Засега певицата сподели с новата си любов само стори, видя още Hotnews.bg.


Затова и под първата обща снимка на влюбените фен се е пошегувал: "Алекса гледа това".

Любовната искра между двамата пламнала по време на участие на Гери-Никол в Амстердам. Копривленски бил гост на българското парти в столицата на Нидерландия и така се запознал с провокативната изпълнителка, разказват техни близки.

29-годишният Стоян Копривленски е спряган за един от най-добрите кикбоксьори у нас. Снайпера, както е известен, се превърна в звезда и постави България на световната карта. Бил е 4 пъти европейски шампион, както и световен шампион в категория до 70 кг. През 2017 г. печели Купата на претендентите с две победи за една вечер, като едната победа е с нокаут, който пък му носи титлата "Нокаут на годината".