Автор
Весела Георгиева

Мъж стои в основата на враждата между Галена и Преслава?

Преслава и Галена сложиха край на дългогодишното си нехаресване. Двете певици най-сетне се помирили след над 10-годишна "война".

Според някои, причината е в броя на наградите, получени от двете сексапилни изпълнителки. Според други, причината е мъж - съпругът на Галена.

Говори се, че половинката на Галена е имал вземане-даване с колежката ѝ - Преслава. Някои дори коментират, че Галена и Галин се радвали на отворена връзка..., пише Plovdiv24.

View post on Instagram
 

Други смятат, че причината за войната се крие в амбициите им всяка да е по-по-най. Двете от години се борят за първото място на фолк небосклона.

Двете фолкдиви заровиха томахавките в понеделник, когато Преслава навърши 39 г.

View post on Instagram
 

Те бяха поканени да пеят на пищна тузарска сватба. За доброто настроение на гостите се погрижили още Софи Маринова и Тони Стораро. Тогава Галена се появи с торта и това развълнува Преслава...

За пръв път от години Преслава и Галена се засичат заедно на сцената. Едно време певиците бяха неразделни и дори живееха заедно в началото на кариерите си. Каквато и да е причината за студените им отношения, важното е, че най-сетне са я преодолели.

"Събрахме се", написа Преслава под видеото с Галена в социалните мрежи. "Точно на моя рожден ден да ни съберете така хубаво...", казва звездата на фолка в клипа, пише още Plovdiv24.