Автор
Весела Георгиева

Помните ли Миси Елиът: Сега е с 30 кг надолу и готви страхотно завръщане на сцената

Миси Елиът вече записва нови парчета с Timbaland. И това не е всичко - уникалната изпълнителка отслабна с над 30 килограма и то не заради обществен натиск, а защото сама поиска да е по-здрава и да е във форма.

В момента Миси, чието истинско име е Мелиса, е наистина щастлива и държи живота си под строг контрол.

Миси расте с баща, който е бивш "тюлен", страда от посттравматичен стрес и няма никакъв контрол над себе си. Пред VH1 тя си припомня, че при най-дребното провинение баща ѝ я бие със сгънат вестник. Разказва, че е имало момент, в който домът име бил толкова мръсен, че мишките са пълзели по нея, докато спи... Майката Патриша е жертва на насилие. Миси става свидетел на заплахи с оръжие и закани за убийство.

View post on Instagram
 

Елиът признава в интервюто, че е вярвала, че в един момент баща ѝ ще убие и нея, и майка ѝ. Когато е на 15, майка ѝ напуска баща ѝ.

Но тормозът не свършва. Миси става обект на подигравки в училище, защото е пълничка. Започва да пише писма до идолите си - Майкъл и Джанет Джексън, с молби да я спасят. Пише им буквално всеки ден.

Отговор не получава, но нейна съседка, която е близка с Timbaland, я чува да рапира. Тimbaland разбира, че Миси има талант и я кани в Ню Йорк, за да запишат няколко пробни парчета.

"Не тичай след парите, нека парите тичат след теб"

Изведнъж лейбълите, които отписват Миси като "прекалено закръглена", започват да ѝ се молят да записва с тях.

"Предлагаха ми луди пари, а преди това разбиваха сърцето ми, като казваха, че не изглеждам добре. Още помня!", подчертава рапърката.

View post on Instagram