Автор
Ева Григорова

Последиците от стреса: Ето защо принц Уилям престанал да се храни

Последните няколко години бяха особено стресиращи за бъдещия крал на Англия - принц Уилям. Само за няколко години животът му изцяло се промени - първо любимият му брат принц Хари реши да напусне кралското семейство, а след това Уилям загуби последователно своите дядо и баба - принц Филип и кралица Елизабет II.

В последните седмици обаче в обект на обсъждане отново се превърна бомбастичното интервю пред Опра Уинфри, което дадоха Меган и Хари при раздялата си с кралското семейство. Въпреки че след това стана ясно, че то е доста преувеличено и пълно с лъжи, по времето на неговото излъчване Уилям буквално се поболял. Шарлот Грифитс, главен редактор на Mail on Sunday хвърли светлина върху състоянието на Уилям по онова време.

Според нейните думи, той буквално престанал да се храни и потърсил уединение.



“Чувам това от доста време насам от много различни източници... в навечерието на интервюто с Опра, Уилям бил буквално болен от притеснение“, разкри Грифитс. “Той не се хранел определено се е скрил от обществото. Той дори отишъл в кралска резиденция за известно време, за да се откъсне от света. Той просто е бил разбит."

Грифитс също подчерта подкрепата на Кейт Мидълтън за нейния съпруг по време на този тежък за него период. “Това, което правеше Кейт, беше да бъде до мъжа си.” Журналистката допълни, че въпреки че принцесата на Уелс има репутацията на срамежлив човек, всичко показва, че в критични моменти тя успява да запази самообладание и да отстоява мястото си в кралското семейство.



По време на интервюто с Опра принц Хари и Меган Маркъл направиха поразителни твърдения, включително разкритието на неназован член на кралското семейство, който поставя под съмнение потенциалния цвят на кожата на нероденото им дете, Арчи. Дворецът Кенсингтън тогава не отговори на тези обвинения.