Автор
Ева Григорова

Сменя професията: Крисия издаде каква иска да бъде

Детето-чудо, което накара цяла България да настръхне с гласа си, вече порасна. Крисия завърши училище и вече е готова да навлезе смело в света на възрастните.

Ето какво каза певицата в телевизионния ефир:
"Училището най-накрая свърши. Много вълнуващо беше. Много се гордея с това, че завърших. Честно го казвам, защото във всяко училище има много предизвикателства и много голямо изграждане. Това е цяло възпитание, друго семейство, други хора, които те възпитават и показват, дават съвети. Абсолютно всичко.

View post on Instagram
 

Аз, като човек, който е доста смел и обича да рискува, имах доста слаби моменти в Музикалното училище. Но всяко място си има слабите моменти. Това те учи реално. Трябва да има и долу, и горе, за да можеш да знаеш къде е балансът. Но със сигурност за мен беше голямо предизвикателство това училище".

Крисия сподели, че най-запомнящият се преподавател ще си остане госпожата ѝ по пеене. Тя я е спасявала в трудни моменти и критични ситуации. Нейните съвети да стиска зъби и да го докара до края били безценни.

View post on Instagram
 

Крисия споделя, че тя не обичала да учи от учебник. Най-много знания усвоявала на живо в дадена ситуация. Крисия признава, че проявява интерес и към актьорското майсторство и иска да учи точно това.