Автор
Ева Григорова

Хари и Меган гледат в различни посоки: Писна ли му на принца от Холивуд?

Когато принц Хари и Меган Маркъл напуснаха британското кралско семейство и започнаха да преследват възможности далеч от монархията, изглеждаше, че те са свързани завинаги и гледат в една посока.

Все по-ясно обаче става, че принц Хари не е толкова голям фен на шоубизнеса, колкото съпругата му.

Въпреки че работят заедно по няколко медийни проекта, изглежда, че предстоящите им планове са напълно различни, като принц Хари иска да се занимава с благотворителност, а Меган Маркъл желае да се утвърди отново като холивудска звезда.



Наскоро Меган подписа договор с най-добрия холивудски агент, Ари Емануел от WME.

"Това, което се очаква да последва за Меган, е поредица от търговски сделки в значими за нея области като хранене, уелнес, мода и терапия. Докато тя се надпреварва към по-големи и по-доходоносни медийни начинания, усилията на съпруга ѝ са съсредоточени върху околната среда и психичното здраве. Твърди се, че Хари планира да се върне към благотворителността и организирането на кампании.“ - пише Алисън Бошоф в статия за The Daily Mail.



В статията Бошоф продължи да се чуди дали и кога принц Хари ще се отегчи от холивудската слава, която съпругата му преследва неуморно.

“Големият въпрос е след колко време Хари ще обърне гръб на шоубизнеса, за който очевидно не е подходящ и изглежда се чувства абсолютно неудобно?“ - пише още Бошоф.

"В интерес на истината Хари никога не е искал да бъде подкастър или телевизионен водещ.

Не можете да обвинявате принца, ако иска да прекарва времето си, концентрирайки се върху добри начинания, които имат видимо въздействие и значение, вместо да предлага идеи за комедийни предавания или анимации.

Може все още да е женен, но Хари изглежда най-щастлив встрани от прожекторите – на няколко крачки зад жена си.“ - завършва авторката.