Автор
Ева Григорова

Наблюдателни фенове хванаха Дуа Липa да прави секс под душа? (снимка)

Публикуването на различни аспекти от живота ви в социалните мрежи може да бъде опасно или най-малкото може да даде информация, до която не бихте искали околните да имат достъп.

Това твърдениe бе гръмко доказано от Дуа Липа, която има над 80 милиона последователи в Инстаграм, а последната ѝ снимка разпали социалните мрежи заради един малък детайл.



Липа публикува стори, на което показва част от бельото си, подаващо се под зелена широка тениска, по-важното обаче се оказа това, което се отразява в огледалото на фотоса.

На селфито можете да видите задната част на банята, където феновете на звездата забелязаха току-що използвания душ, със следи от пара върху него. Но най-фрапиращите са отпечатъците от ръце, сякаш някой само преди миг се е подпрял на него. Знаейки, че певицата излиза с инженера Ромен Гаврас, последователите ѝ не се свениха да изтъкнат очевидното, а именно, че вероятно само преди малко двамата са правили секс.

View post on Instagram
 


Малко по-късно Дуа публикува и други снимки от пътуването си с половинката си до Гърция. Певицата пусна няколко кадъра с надписа: "Sifnossssssss", заедно с изображения от мястото и как се наслаждава на безкрайните плажове на съседна Гърция.

View post on Instagram
 


Дуа Липа и Ромен Гаврас за първи път предизвикаха слухове за това, че са заедно миналия февруари, когато бяха забелязани да напускат заедно парти след наградите BAFTA в Лондон, а по всичко личи, че в момента връзката им е по-силна отвсякога.