Автор
Христина Кирилова

Дрегер без пломба: Няма да има наказание за Белослава?

Новината на седмицата със сигурност е, че обичаната от хиляди певица Белослава направи немислимото - седна зад волана след консумация на алкохол. Това се случило в нощта след рождения ѝ ден и когато полицаи я спрели на столичия бул. "Ал.Пушкин" и проверката (дрегерът) отчела, че в кръвта на известната дама има 1.2 промила алкохол.

View post on Instagram
 

Коментарите по случая не стихват през последните дни, като някои ревностно защитават Белослава и напомнят, че няма безгрешни хора. Други настояват тя да понесе цялата тежест на закона, която се предвижда в такива случаи и да не бъде пощадена само защото е известно лице.

Изглежда обаче че всичко може би ще се размине единствено със скандала, защото дрегерът, който е използван, за да бъде взета проба, е бил без задължителната пломба и в такъв случай достоверността на резултата от него вече е под въпрос, пише "Телеграф". Поради тази причина нямало как да бъде образувано дело в съда. В първоначалната информация се твърдеше, че са взети кръвни проби в онази нощ, но след това стана ясно, че Белослава е отказала да даде кръв.

View post on Instagram
 

Вчера певицата поднесе публично извинение на обществото, заради постъпката си.

Четете още: Красавица от класа: Нели Сано засия в розово като Барби (снимка)