Автор
Христина Кирилова

Капитонова побесня: Имам си мъж, имам и пари

Инфлуенсърката Виктория Капитонова, която обиколи почти всички риалити формати през последните две години, никак не "цепи басма" на последователите си. Всъщност, тя е много откровена, особено когато става дума за мъже и пари.

Капитонова, която е победителката от първи сезон на "Ергенът", винаги е била особено заинтригувана от идеята да бъде богата и да има висок стандарт на живот, в момента води курсове за това как да се постигат успехи в социалните мрежи и за бързо забогатяване. И услугите ѝ оказа се, не са никак евтини. А пък основните почитатели на Виктория в социалките са подрастващите, които все още разчитат на родителите си финансово и не биха могли да си позволят подобен курс при нея.

View post on Instagram
 

Тя от своя страна отговори, че работи с екип от професионалисти, на които трябва да се заплаща. Освен това, Капитонова отсече, че не оскъпява услугите си, за да изкарва повече пари и добави, че все още пуска платено съдържание в Инстаграм, а освен това си има и мъж.

Само преди дни тя заяви в интервю, че макар да мечтае за семейство и деца, следващите три години ще се посвети на кариерата.

View post on Instagram
 


Тогава тя заяви, че врачка й била предрекла, че в идните три години няма да има място за мъже в живота си. „Така ми каза, а съм говорила и с астролог. Е, какво да се прави, ще трябва сама да се оправям и да си развивам кариерата вероятно. Аз мечтая да участвам някой ден във филм. Да, не съм актриса, но защо пък да не играя самата себе си в лентата“, разфантазира се Капитонова.

Четете още: Дъщерята на Гала показа апетитни форми по бански (снимки)