Автор
Ива Петрова

Папараци уловиха Евгени и Валерия на бургаски плаж

След финалния епизод на "Ергенът" шоуто сякаш не искаше да свършва заради изненадващите събития около връзката между пианиста и победителката Валерия.

От тогава до сега много хора продължават да смятат, че романсът между двамата отдавна е приключил и че всичко е медиен трик в името на най-романтичното риалити. Наистина ли обаче Ерген №2 и защитничката на животните са разделени? Последните събития показват точно обратното.

View post on Instagram
 

Папарашките снимки разкриват какво се случва между тях в момента, къде се намират и дали наистина са двойка. Оказва се, че двамата прекарват лятото заедно, наслаждавайки се на компанията си един на друг на плажно заведение в квартал "Сарафово" в Бургас.

Двамата явно се забавляват със слуховете по техен адрес и може би умишлено поддържат интереса към себе си. Може би тъкмо поради това през последния месец не се появяваха публично заедно. И не само това. Валерия дори изтри всички общи снимки с Евгени от Инстаграм профила си и направи някои провокативни коментари по адрес на музиканта, които дълго отекваха в медийното пространство.

Снимките, които подсказват, че двамата все още са заедно, са от неделя, 16 юли, около 14 часа. На тях двамата са седнали на маса в ресторант в квартал "Сарафово", пише "Флагман". От фотосите дори става ясно, че двойката разпуска в компанията на Евгениевото семейство - нещо, което Валерия преди това никога не би си причинила.

Въпросните папарашки снимки се появяват само два дни след като Валерия и Евгени бяха заедно на рождения ден на тенора от Бургаската опера Мирослав Димитров - човекът, който първи забелязал музикалния талант на малкия Евгени.

Четете още: Най-сладката снимка: Вижте бебето на Камелия на морето