Камелия излезе за първи път с обществено изявление, след като стана майка. Припомняме, че на връх Великден фолкдивата изненада феновете си с новината, че има бебе.

Детайли около бременността, раждането, пола и името на новороденото до днес остават загадка. В интервю за Star Reporters изпълнителката споделя, че успява да балансира между майчинството и кариерата.

"Лятото ще е работно, естествено ще има и време за почивка. Винаги съм успявала по някакъв начин да ги комбинирам. По отношение на бебето – няма да остане без грижа, няма да остане без моето присъствие. В нощните часове, когато спи, мама ще работи, а когато се събуди – мама ще е до него. Няма да му липсвам, има прекрасни баби, които могат да помогнат през времето, когато аз съм на работа", споделя попфолк певицата.

По отношение на кариерата си Камелия е готова с нови проекти. "Подготвям нови неща. Надявам се да успея да ги пусна за лятото", разкрива тя.

А на въпроса дали я е променило майчинството, Огън момичето отговаря така: "Аз съм на такава възраст, която години наред се е борила с това, че не може да роди. За мен това си е един път, който си е извървян много осъзнато, много завършен процес, така че по-съзнателна не можеше да ме направи. Аз бях готова за това нещо, то се случи в момента, в който аз съм наистина готова и мога да съчетая прекрасно двете неща, да ме изпълни и да дам всичко от себе си за моето дете".

View post on Instagram
 

Четете още: Най-сладката снимка: Вижте бебето на Камелия на морето