Автор
Пепа Попова - Пепита

Всички магазини на лято 2023 г., в които да превърнете всяка покупка в изживяванe

Това лято в най-големите и модерни курорти, между коктейлите и разходка с лодка, можете да се насладите на перфектната атмосфера на любимите си бутици директно на плажа с покупки, които имат онзи типичен „вкус на сол и море“. Саймън Порт Жакмю, Dolce&Gabbana, Valentino, Giorgio Armani, Amina Muaddi, Dior, Missoni, Loro Piana и кой ли още не избраха своите луксозни временни дестинации за лятото. От Форте дей Марми до крайбрежието на Амалфи, от крайбрежието на Лигурия до Таормина, „бавният живот“ на италианското лято завзема все повече територии и се превръща в нещо като дестинация без местоположение на картата. Това е преживяване и големите играчи в луксозния сектор, или по-скоро в света на модата, го знаят добре.

Удоволствието от един момент през лятото идва и от покупките, от начина и от мястото, на което са направени.

Ето всички pop-up летни бутици, които си струва да откриете през лятото на 2023 г.

Missoni Resort Club на Коста Смералда

В Cala Petra Ruja в Порто Черво, Сардиния, Missoni се трансформира и се превръща в атмосфера. В сътрудничество с Nikki Beach Costa Smeralda, творческият директор на Missoni Алберто Калири си играе с геометричните мотиви, които характеризират фирмената стилистична идентичност, вариращи от нюанси на тюркоаз, океанско синьо и изумрудено зелено, за да персонализира популярния Resort Club и да го направи още по-известен. От шезлонги до чадъри и детайли в общите части луксозната естетика на „босите крака“ се превръща във философия, на която да се наслаждавате.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Baci da Capri, подписан от GCDS


„Тук, под небето на Капри, искам да живея и да обичам... да забравя целия свят“, пее Клаудио Вила. И GCDS може само да открие лятото в Капри. С наскоро пуснатата капсула GCDS x Pepsi и новата колекция очила, лицензирана от Marcolin, вратите на бутика на Piazzetta отново се отвориха. Защото за Джулиано Калца забавлението в италиански стил не само се разказва, но се живее с приятели. Целувки от Капри!

View post on Instagram
 

Dolce&Gabbana в Таормина


В емоционалната обстановка на Сан Доменико, бивш манастир от 14-ти век, превърнат в петзвездна луксозна дестинация на Four Seasons, Dolce&Gabbana боядиса терасата в синьо и бяло с изглед към Йонийско море, планината Етна и Античния театър на Таормина . Марката пренесе своя неповторим стил в една от най-ексклузивните дестинации в Европа.

View post on Instagram
 

Valentino Escape(s) в Palazzo Avino, на крайбрежието на Амалфи


С изглед към безкрайното синьо, Palazzo Avino е оцветен в червено. Maison Valentino това лято избра емоционалния фон на Равело, „перлата на планините“ на крайбрежието на Амалфи, за да рамкира колекцията Escape 2023. Шезлонги, чадъри, съблекални, кацнали на носа, който гледа към на Тиренско море, се превръщат в място за луксозен релакс, където се носят ефирни кафтани, леки мини рокли и плажни дрехи.

View post on Instagram
 

Giorgio Armani Mare в Таормина и Порто Черво


Това лято Giorgio Armani пътува по света по море. Колекцията пролет лято 2023 е предназначена за Pop-Up бутици на най-ексклузивните локации. Движи се между Азия и Европа, от Сен Тропе до Сингапур, минавайки през Кан, Миконос и Шанхай, до най-популярните италиански дестинации като Таормина и Порто Черво. Шик и елегантност за гледане и за носене.

View post on Instagram
 

Pop Up магазин на JACQUEMUS в Modes, в Портофино


„Намерих любовта си в Портофино“, пее Далида. „В сладката омая на утрото, морето те доведе при мен. Затварям очи и до мен, в Портофино, те виждам отново".
С третата капсулна колекция «ÉTÉ», Саймън Порт продължава пътуването си, за да открие сладкия живот и пристига на Лигурийската ривиера, в Модес, до 16 октомври.

View post on Instagram
 

Лазурен бряг с подписа на Gucci

Добре дошли в Сен Тропе, Bienvenue à Saint Tropez, Welcome to Saint Tropez!


Gucci's Summer Stories оцветява луксозния плажен клуб Loulou Ramatuelle на плажа Pampelonne в бяло и жълто с емблематичната си лента в синьо и червено и двойното G. Gucci отвори вратите на бутик, проектиран в стил Liberty и с нотка от стила на Wes Anderson на номер 72 Rue François Sibilli, между пристанището и Place des Lices, в който събра изключителна селекция от облекла.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Първи Pop Up магазин на Амина Муади в Тесабит, Комо
За първия си Pop Up магазин Амина Муади избра езерото Комо. От 16 юни в бутик Villa D'Este има специална селекция от обувки, предназначени ексклузивно за Tessabit, в допълнение към колекцията пролет лято 2023 г.

Casa Amor на Dolce & Gabbana в Сен Тропе
В допълнение към дестинациите Капри, Таормина и Марбея, Dolce & Gabbana пристигна на Френската Ривиера с DG Resort. В Casa Amor, един от най-ексклузивните плажни клубове в Сен Тропе на плаж Пампелон, те донесоха сицилианския вкус, който винаги е идентифицирал своята естетика в диалог с дървото и естествените материали на мястото.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Fioreria Golden, новата концепция на Golden Goose във Форте дей Марми

Атмосферата, която дишате, е тази на магазините от миналото, с романтична и по-скоро ретро естетика. Ярка зеленина и дървени мебели, детайли от рафия и плетени кошници, люлка и велосипед, цветни аранжировки и стари рамки по стените: Fioreria Golden е най-новата наративна концепция, създадена от Golden Goose за Мраморната крепост. В допълнение към пространството, посветено на Co-Creation, където клиентите ще могат да се срещнат с производителите на маратонки и да създадат перфектния си чифт обувки – уникални, разбира се – артикулите, налични ексклузивно и/или в ограничени издания, ще преобразят мястото в дестинация.

View post on Instagram
 

J'Adior Миконос

Лятното турне Dioriviera - капсулна колекция за сезон Есен-Зима 2023/2024, каца на един от най-натоварените гръцки острови. Именно Миконос е дестинацията за "изскачащите магазини" на Dior този сезон - един в централната част на Chora и втори на две нива в село Nammos, където в допълнение към всичко, свързано с модата, има селекция от аксесоари за плажния живот.

View post on Instagram
 

Pop up магазин на JACQUEMUS в Тесабит, на езерото Комо

На Via Regina 83, в Чернобио, «ÉTÉ IN COMO» пристигна червен кабриолет с регистрация Jacquemus. От 29 април до 16 октомври на 50 квадратни метра любителите на модата могат да се насладят на атмосферата на Jacquemus. С естетиката на "бавния живот" и с почит към Лазурния бряг, Симон Порт пусна капсулна колекция с ексклузивни варианти на колекцията пролет-лято 2023 г., запазена за клиентите на бутика в Тесабит.

View post on Instagram
 

Gucci Pop Up в Беладжо, Тесабит

За седемдесетия си рожден ден Тесабит отново става дом на Gucci. На езерото Комо, в пространствата на бутика Bellagio можете да намерите ексклузивната колекция Gucci Summer Stories.


Сен Тропе в стил Loro Piana


Плажният клуб La Réserve à la Plage, на Френската Ривиера, е оцветен с модела Suitcase Stripe. За да отпразнува колекцията Summer Resort 2023, Loro Piana преобрази една от най-ексклузивните дестинации в Сен Тропе - чадъри, плажни кърпи, 'brise vue и след това, разбира се, бутик в плажния клуб - всички те носят характера на бранда.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Магазинът Dior Pop Up в Tessabit, Комо

Дори ако Алфред Хичкок през 1925 г. беше избрал същото място за Лабиринта на страстите, известен също като Градината на удоволствията, трябва да има нещо магическо във Вила Д'Есте. Именно там от 10 май, в пространствата Tessabit в Чернобио, Dior избра да има витрина. От капсулата Dioriviera до колекцията Есен Зима 2023 2024, чанти, шалове и плажни аксесоари, от флоралния модел Jardin Indien до toyle de Jouy, селекцията на бутика има цветовете на изтънчеността и формите на елегантността.