Автор
Антония Дамянова

Вижте Салма Хайек с майка ѝ: Приликата е поразителна (снимка)

Крушата не пада по-далеч от дървото! Това се потвърждава и от най-новата снимка на Салма Хайек, която тя сподели на профила с в Инстаграм. На нея актрисата позира в компанията на майка си Даяна.

Последователите на латинодивата веднага забелязаха удивителната прилика между Салма и нейната майка. От другата страна на актрисата е седнала по-възрастна дама,, вероятно приятелка или роднина.

View post on Instagram
 

"Честит рожден ден, мами, виждам те и страхът от възрастта отново изчезва. И ти също, лельо Чаро, честит рожден ден, запази приключенския си дух", е написала Хайек към кадъра на испански и английски.

Звездата от филма Magic Mike е същинско копие на родителката си. Приликата между двете е поразителна и тя е отразена както в тъмните им очи и гарваново-черните коси, така и във формата на лицата и матовата им кожа.

View post on Instagram
 

"Красиви жени, невероятни гени имате", "Уау, толкова много си приличат", "Сега знам откъде си взела красотата си. Великолепна мама", отбелязаха фенове, очаровани от изключителното сходство във външните черти на двете. Те също изразиха своите пожелания за рождения ден на майката на актрисата.

Даяна, майката на Салма Хайек, е оперна певица и търсач на таланти. Още като дете Салма разбира, че има потенциал като актриса и майка ѝ я подкрепя по пътя към актьорската кариера.

"Винаги съм знаела, че Салмита ще бъде нещо голямо в живота – заради нейната личност, нейния начин винаги да работи за това, което тя иска, но ме изненадва, защото Салма е неудържима", споделя гордата родителка.

Хайек рядко споделя за родителите си в социалните мрежи. Малко по-рано тя публикува видео, в което танцува с майка си по повод Деня на майката, който бе през май. Месец по-късно звездата публикува и снимка на баща си, за да го поздрави за рождения му ден.

View post on Instagram
 

Четете още: Мадона написа завещанието си, какво се случва с певицата?