Автор
Ива Петрова

Половинката на Джино го напуснала заради изневяра?

Както вече стана ясно по последна информация, Джино Бианкалана и половинката му - Кристина Канева, са се събрали и (поне засега) не възнамеряват да се развеждат.

Двамата се появили заедно на вечеря в ресторанта на риалити звездата в квартал "Драгалевци" в компанията на друго популярно семейство – Мила Савова и Сами Хосни. От снимките им в социалните мрежи ясно си личало доброто настроение, изписано върху лицата им.

View post on Instagram
 

Припомняме, че Джино и лекарката се разделиха преди по-малко от месец. Тогава и двамата изтриха общите си снимки в социалните мрежи, прекратиха взаимното си следване и започнаха, сякаш надпреварвайки се един друг, да публикуват непрекъснато самостоятелни фотоси, направени на кое от кое по-примамливи места.

Бившият годеник на фолк певицата Джена и чернокосата красавица се сгодиха преди почти година. Последва тайна сватба, а в началото на тази година посрещнаха на бял свят дъщеричката си Данаила.

View post on Instagram
 

Според информация на "Уикенд", се появили слухове, че причината за раздялата била изневяра от страна на двукратния победител от ВИП Брадър, заради която Кристина го е напуснала. От изданието допълват, че това намекнала самата лекарка, която по време на раздялата им написала в социалната мрежа: "Играта свършва, когато царицата падне, не когато пешките ти отнемат царя".

Четете още: Горещо: Григор Димитров заля Мадалина с целувки на публично място (Снимки)