Автор
Весела Георгиева

Тези подаръци осигуряват енергийна защита на близките ви

Практичен или полезен? А може би енергийно защитаващ? Според нумеролога Ирина Лидерман, има подаръци, които могат да бъдат всичко това. Някои от тях са по-бюджетни.

Камъни

Не е достатъчно просто да купите гривна от блестящи камъни, трябва и да я заредите правилно. За целта е нужно да имате чисти намерения, положителни емоции и просто трябва да визуализирате това, което искате да отправите към послание.

Шал или пандела

Красив, полезен подарък, който освен това може да бъде силно енергиен. Енергията на защита ще проникне дълбоко в текстилните влакна. Изберете вариант от естествена материя, защото синтетиката не притежава защитни свойства.

Аксесоарите

Брошки, пръстени, обеци... Прекрасни вещи, които спокойно могат да бъдат заредени с положителна енергия, която да пази получателя от беди. Те се носят често, което пък засилва енергията, с която са заредени.

Чаши

Изключително достъпен, бюджетен подарък, който също може да служи като енергийна защита. Налейте вода в чашата и наречете за здраве, за късмет и за защита от проблеми. Ако чашата е подарък за жена, можете да кажете: "Ти си красива, защитена, светла, изпълнена с позитивна енергия".

Обувки

Разбира се, обувки за подарък трудно се избират. Трябва да познавате много добре човека - да знаете вкуса и размера поне. Но пък можете да си позволите и известна волност като експериментирате.

Мобилен телефон

В днешно време това е един супер полезен и лесен подарък - просто трябва да внимавате за добри характеристики и евентуално за цвета. Останалото не е толкова важно. Разбира се, и за цената - която да можете да си позволите.

Автомобил

Коя жена не си мечтае за нова кола, вързана в червена панделка? Е, това е перфектният подарък. Колата е като втори дом за шофьора. И може да го пази от много негативни влияния.

Разбира се, нищо не би могло да ни предпази на 100 процента. Няма как да се скрием под похлупак. Но пък можем да изпратим положителна енергия на хората, които обичаме, и да ги зарадваме с готин подарък.