Автор
Весела Георгиева

Експерт твърди: Връзките на знаменитостите се разпадат, заради социалните мрежи

Експертът по връзките на звездите - Шери Мърфи, споделя за „Нюзуик“, че има сериозна връзка между разпадащите се звездни бракове и социалните медии.

Ариана Гранде се раздели с Далтън Гомес, София Вергара и Джо Манганиело се развеждат след осем години брак...

View post on Instagram
 

Сред другите големи имена, които се разделиха през 2023 г. са Тейлър Суифт и Джо Алуин, Том Брейди и Жизел Бюндхен, Били Портър и Адам Смит, Аврил Лавин и годеникът ѝ Мод Сън, както и Рийз Уидърспун и Джим Тот...

Експертът по връзките Шери Мърфи, основала сайта за запознанства Elite Connections International, заяви, че връзките на знаменитостите се разпадат най-вече заради свободата на общуването в социалните медии.

"Става много по-трудно за двойките да останат заедно, когато и двамата са в развлекателния бизнес", каза Мърфи пред „Нюзуик“.

"Всички се влюбват в знаменитостите и те нямат право на грешка. Знаем, че в реалния свят да си във връзка понякога може да е трудно, няма прав или крив през цялото време. Ако можете да си представите двама души, които живеят заедно, които имат гигантско его и винаги са свикнали да постигат своето - това е равносилно на катастрофа."

Мърфи добавя още, че постоянното наблюдение от папараци,фенове и присъствието в социалните медии може да се отрази на връзката на една знаменитост.

"Начинът, по който те казват едно или друго нещо, се интерпретира различно, често преувеличено, дори изкривено. Една невинна среща може да бъде раздухана толкова много, че да се стигне до "връзка".

"Ако сте привлекателна знаменитост, хората ви следват. Те не знаят какъв сте като човек и не се интересуват от това. Лесно е да съсипеш всяка връзка, която вече имаш. Много хора се опитват да се сближат с известните, за да спечелят бързо пари. Да си знаменитост има своите предимства, но със сигурност има и доста недостатъци, не е лесно".

Мърфи обаче посочва, че има и двойки сред знаменитостите, които успяват да устоят във времето - като Дейвид и Виктория Бекъм, Голди Хоун и Кърт Ръсел, Том Ханкс и Рита Уилсън и Сара Джесика Паркър и Матю Бродърик.

"За знаменитостите винаги е било трудно да поддържат нормална връзка... Те трябва да са отдадени и силни хора и няма как да разбереш дали една двойка е успяла да се запази, докато не остарее", заключи Мърфи.