Автор
Ева Григорова

Гущерови планират още една сватба (СНИМКА)

Светлана и Христиан Гущерови планират втора сватба. Тя обаче ще е факт чак през 2028 година, когато ще се навършат 10 години откакто са се взели за съпруг и съпруга.

Този месец милионерското семейство празнува дървена сватба, която се отбелязва на петата година от сключването на брака.

View post on Instagram
 

Въпреки, че през юни Гущерови станаха родители за четвърти път, но намериха време да се усамотят в романтичен петзвезден ризорт в Гърция.

Отсега обаче Светлана вече мечтае за втората им сватба, даже се подготвя за това. Бившата плеймейтка сподели с инстаграм-аудиторията си снимка с булчинска рокля, различна от тази, с която се омъжи преди пет години. Явно г-жа Гущерова вече е започнала да се оглежда за нова одежда, с която да презавери любовта си към Гущеров.

View post on Instagram
 

Малко преди да роди в интервю за "На кафе" Светлана призна, че още пази двете рокли от сватбата си в "Шератон" през лятото на 2018 г. Зарекла се да ги пази само една година, но в последствие сърце не й дало да се раздели с дрехите, които струват цяло състояние. Гущерова призна още, че след сбъдната й мечта да има 4 деца, сега следващата цел, която си е поставила, е да вдигне втора сватба с мъжа си Христиан.

Четете още: Дженифър Лопес наруга фотограф-папарак (ВИДЕО)