Автор
Ева Григорова

Омъжила ли се е тайно Мария Илиева?

Забелязаха певицата носи халка до пръстена на безименния си пръст. Явно Мария Илиева предпочита да не огласява публично, че вече е в законен съюз със своя любим – Александър. Междуречки.

Мария Илиева май се е омъжила тайно. Певицата е започнала да носи халка на безименния си пръст, точно до големия диамант, който от години не сваля. Бижуто най-вероятно е венчално, но е толкова фино, че рядко прави впечатление. Явно звездата предпочита да не огласява публично, че вече е в законен съюз със своя любим – Александър Междуречки.

View post on Instagram
 

Халката на безименния пръст на Мария Илиева блесна ярко в едно от последните й включвания на живо в Инстаграм, в което тя отговаряше на въпроси на фенове. Звездата, която тази есен ще журира в шоуто на Би Ти Ви „Гласът на България”, рядко си позволява да говори за личния си живот, като споменава единствено, че е много щастлива с човека до себе си, с когото имат 2-годишна дъщеря София. Александър се грижи като баща и за другото дете на певицата – нейният 5-годишен син от краткотрайна връзка, който по случайност носи името на втория си баща.

Двойката е неразделна – Междуречки придружава любимата си навсякъде, включително на нейните телевизионни интервюта, но отказва негови снимки да се появяват в публичното пространство. Изпълнителката крие и лицето на малката София, макар че няма притеснения да показва в медиите батко й. Явно изискването за дискретност е на Александър. При тази тайнственост едва ли някой очаква двойката да обяви публично своята сватба. Халката обаче е знак, че Мария най-вероятно е сменила семейното си положение.

Проверка на „Уикенд” установи, че въпросното бижу доста отдавна украсява ръката на певицата, само че никой досега не му е обърнал внимание. То може да се забележи на снимки още от 2020-а. По това време звездата вече трябва да е познавала Александър, тъй като в средата на следващата година на бял свят се появи тяхната дъщеря.

View post on Instagram
 

Певицата не веднъж е споделяла, че връзката й с младия бизнесмен се е развила много бързо. Било е любов от пръв поглед. Не им било нужно много време, след като се запознали, за да заживеят заедно, а дъщеря им София е плод на тази бурна и щастлива любов. Едва ли някой би се изненадал, ако се окаже, че при тези горещи чувства двойката е решила да се разпише в гражданското, особено когато е станало ясно, че детето е на път. Първата снимка, на която халката ясно се забелязва в социалните мрежи, е правена в САЩ, където Мария започна да прекарва месеци наред, след като се запозна с Александър. Нищо чудно двамата да са сключили брак, за да им е по-лесно да пътуват заедно зад океана.

Разбира се, възможно е певицата сама да си е купила халката, както преди десетина години си беше купила пръстена с диамант, за който всички мислеха, че е годежен. Той до днес седи на безименния й пръст, точно до въпросната халка.

Четете още: Мария Илиева се стопи: Свалих 20 кг, слагам късите панталонки