Автор
Ева Григорова

Росалинда на 51: Неостаряващата Талия се премени като Барби (снимки)

С пускането на филма куклата Барби този уикенд, много знаменитости по света се възползваха и залитнаха по розовата тенденция, за да покажат своите фигури в социалните медии.

Такъв беше случаят с мексиканската певица и актриса Талия, която изненада милионите си фенове с ефектни фотоси, вдъхновени от най-популярната кукла в света.

Във видеото, споделено в Инстаграм, тя носи чифт очила в авиаторски стил, докато танцува и пее своята версия на песента Devuélveme a mi chica на испанската група Hombres G.

View post on Instagram
 

Талия показа и завидната си тънка талия и плосък корем, въпреки че на 26 август ще навърши 52 години. Видеото с красавицата, която някога играеше Росалинда в едноименния сериал, има над 570 хиляди лайка, а нейните фенове не скриха възхищенито си от нея, споделяйки: "Талия, ти си като вино, колкото повече време минава, толкова по-добра ставаш", "Вечна младост на Талия! Всеки ден тя е много по-красива" и "Ти имаш всичко!!! Талант, тяло, ум, професионализъм, глас, имидж, сърце, ЛЮБОВ и дисциплина!!!!! ОБИЧАМ ТЕ".

View post on Instagram
 


От друга страна имаше и такива, които я разкритикуваха, като заявиха, че вече не е достатъчно млада, за да се снима по този начин. Ето какво написаха част от критиците на Талия: “До всички момичета, които ще видят тези публикации, това не е съвършенство, съвършенството е да обичаш себе си такъв, какъвто си и да обичаш тялото си, да се грижиш за него и да се храниш здравословно, да бъдеш щастлива, а не перфектна“ и “Какво е това юношеско отношение? Какво не е наред с човечеството? Сега всеки иска да е тийнейджър“.