Автор
Весела Георгиева

Най-точният любовен хороскоп за следващата седмица

Вижте какво ви вещаят звездите в любовен план в периода 31 юли - 6 август.

Овен
Очаква ви един страстен период, изпълнен с предизвикателства. Насладете се на емоциите и вълнуващите моменти с партньора. Бъдете отворени за нови преживявания и не се страхувайте да поемете инициативата. Комуникацията е ключова за успеха на връзката ви.

Телец
Стабилност - така може да бъде определен личният ви живот през тази седмица. Ще се радвате на хармония и спокойствие в отношенията си. Изразявайте своите чувства открито и се потопете в романтиката. Лятото ви носи приятни изненади.

Близнаци
Близнаци, очаква ви ново запознанство. Свържете се с хора, които споделят вашите интереси. Комуникирайте. И бъдете спокойни - очаква ви стабилна в емоционален план седмица.

Рак
Скъпи Раци, бъдете готови за промени в любовен план. И също така бъдете готови да се адаптирате бързо. Емоциите ви носят хармония, затова спокойно дайте воля на чувствата си. Не забравяйте за желанията на партньора.

Лъв
Лъвове, възможно е да поискате да получите повече внимание. Търсите признание от партньора си, но за да го получите, трябва да покажете ясно чувствата си. Във всяка връзка има и вземане, и даване.

Дева
Скъпи Деви, животът ви се развива чудесно - в любовен план се радвате на стабилност и щастие. Бъдете себе си, бъдете искрени с човека до себе си. Показвайте какво ви прави щастливи. Търсете общи интереси и цели с партньора.

Везни
Скъпи Везни, опитвате се да постигнете равновесие в любовта. За да можете да балансирате, бъдете готови на компромиси. Обърнете внимание на чувствата и нуждите на другия.

Скорпион

Скорпиони, мечтаете за силна страст в отношенията си. Отворете сърцето си и се доверете на човека да себе си. Възможно е заедно да предприемете нещо, което ще укрепи връзката ви.

Стрелец
Скъпи Стрелци, използвайте енергията си, за да изградите нова, по-хармонична връзка. Очакват ви страхотни летни приключения. Не преследвайте любовта, тя сама ще ви намери. Съвсем скоро ще можете да се насладите на почти идеалната връзка.

Козирог
Скъпи Козирози, време е за преосмисляне на чувствата и очакванията. Фокусирайте се върху ангажиментите си, партньорът ви има нужда от подкрепа. Проявете търпение, помогнете му да се справи с тежък момент. Временно е.

Водолей

Скъпи Водолеи, влизате в един истински интимен водовъртеж. Нова любов, горещи страсти и бурни приключения. Пътувайте и се наслаждавайте на това, което съдбата ви изпраща. Някой проявява живо любопитство към вас. Възможни са моменти на ревност. Комуникирайте.

Риби
Скъпи Риби, романтична ви е седмицата. Чувствата бликат от сърцето ви, креативни сте, търсите как да изненадате партньора си и това е прекрасно. Той ще ви се отблагодари подобаващо.