Автор
Ева Григорова

Бионсе и Джей Зи купили ултра скъпо диамантено Барби на Блу Айви

Изглежда, че светът е полудял по Барби манията, с премиерата на първия по рода си екшън филм за Барби, режисиран от Грета Геруиг.

Лентата, чиято премиера беше на 21 юли 2023 г., включва харизматичното дуо Марго Роби и Райън Гослинг, играещи емблематичните роли на Барби и Кен.

Въпреки това, от дебюта си през 1959 г., Барби винаги е била сензация, очаровала милиони с многобройните си трансформации през годините.

Някои от тези превъплъщения, особено лимитираните серии, не винаги са достъпни за широката публика, а са запазени само за елита.

Пример за такава ексклузивност е удивителният подарък, който двойката суперзвезда Бионсе и Джей Зи поднесли на дъщеря си Блу Айви за първия ѝ рожден ден.

Празникът бил отбелязан с пищно тържество на тема принцеси, проведено в Ню Йорк. Именно за първия си рожден ден Блу Айви получила инкрустирано с диаманти, единствено по рода си Барби. С приблизителна стойност от $80 000, украсено със 160 искрящи диаманта, инкрустирани в бяло злато.


Експертът по диаманти Стивън Стоун отбеляза: “Уникалната кукла Барби на Блу Айви не е единствената, попаднала в новините. Миналата година кукла Барби, създадена по образа на кралица Елизабет II, в чест на нейния 96-и рожден ден и 70-годишнината на трона, също обиколи заглавията. Нашият анализ разкри, че куклата е била украсена с реплики на кралски бижута на стойност над £65 000 000."


Семейство Картър винаги говорили открито за това, че осигуряват привилегирован живот на децата си. В съвместната им песен от 2018 г., BOSS, Бионсе гордо заяви: „Моите пра-правнуци вече са богати / Това са много чернокожи деца във вашия списък на Forbes.“

На 11-годишна възраст Блу Айви вече демонстрира своята финансова състоятелност, като беше забелязана да наддава 80 000 долара за бижу на Гала за носене на изкуство през 2022 г. във видеоклип, заснет от Куинта Брънсън, звездата от Abbott Elementary.