Автор
Весела Георгиева

Сериозно? Забъркаха Диляна Попова с Венци Венц

Името на красивата Диляна Попова бе забъркано в любопитен любовен триъгълник. Заговори се, че Диляна, която участвала в проект на изпълнителя, била косвената причина за крайното решение от страна на съпругата му.

Самият Венци Венц призна в тв ефира, че се развежда и то не по най-приятния начин. От доста време той не е виждал сина си Ноа, заради забрана на жената, към която все още имал силни чувства, пише "Галерия".

Мая била категорична, че на този етап иска да стои далеч от изпълнителя, а причините са десетките участия, пътувания в страната и чужбина, бурният нощен живот, ангажиментите и липсата на каквато и да е било помощ в ежедневната домакинска работа.

View post on Instagram
 

И като капак на всичко се появила и една малко странна ревност, която довела до последния скандал. Именно в него било забъркано името на модела Диляна Попова, взела участие в един от проектите на Венци Венц, пише още "Галерия".

Всичко това накарало Мая да вземе решение да сложи край. За съжаление тя и Венци Венц не успели да запазят добрия тон. Засега само майката на Венци Венц имала право да вижда малкия Ноа.

Вече е заведено дело и се очаква съдът да реши кога музикантът ще може да вижда сина си.