Автор
Ева Григорова

Защо Рачков не дойде на партито на Кремена Халваджиян?

Комикът Димитър Рачков не се появи на партито за рождения ден на Кремена Халваджиян. По случай 54-ата си годишнина стилистката вдигна епичен купон, на който липсваше един от най-доверените хора на съпруга ѝ - водещият Димитър Рачков.

На партито присъстваха много познати личности, като купона започна в градината, а по-късно се премести в нощния клуб в центъра на София, който стопанисва Кремена.

View post on Instagram
 

Кремена Халваджиян носеше шармантна цветна рокля и воали като истинска секси хипарка. Годините, които навърши, въобще не ѝ личат, коментраха гости на събитието. Като една истинска рожденичка, любимата на продуцента Маги беше най-дейна в купона и заслужено се превърна в център на вниманието. Мъжът ѝ пък беше пременен в розова риза от лен, а в разгара на вечерта ръкавите на телевизионера вече бяха навити от жегата на дансинга.

View post on Instagram
 

Не стана ясно защо Рачков не е присъствал на партито. Може би не е бил в София по това време или е работил по други ангажименти. За сметка на това присъстваха редица други популярни личности, сред които Гала, Юлиан Константинов, Мария Игнатова и Геро, който дори се качи на сцената. Водещият на почти всички предавания на продуцента хвана микрофона и запя някои вечни хитове, а край него танцуваха сексапилните момичета от балета.

Все пак светските клюкари шушукат, че има сериозна причина Рачков да пропусне такова събитие. Каква е тя обаче, предстои да разберем.