Автор
Теодор Муховски

С прозрачна тениска и "ново" лице: Мадона се появи за първи път след болницата

Фанатичният стремеж на звездата към вечна младост предизвиква разнопосочни мнения.

Пластични операции, контурна пластика, пълнители и ботокс - Мадона се подлага на всичко, за да запази неуловимото от нея време.

Не е чудно, че много хора дори не разпознават певицата на снимките и видеоклиповете, защото от сладката руса красавица не е останало почти нищо. Мадона буквално си е направила ново лице.

View post on Instagram
 

Преди около месец бе съобщено, че поп звездата е хоспитализирана с бактериална инфекция. Лекарите се бориха за живота ѝ и успяха да го спасят. След като се излекува, Мадона се върна у дома и към любимото си хоби - да се снима в провокативни тоалети.

Поп звездата показа как танцува на собствената си песен Lucky Star. Мадона носеше черна мрежеста тениска с корсет и панталони-карго в цвят въглен. Не ѝ липсваха и винтидж слънчеви очила.

По този начин холивудската звезда отпразнува не само възстановяването си, но и 40-годишнината от издаването на дебютния си албум. Феновете се радваха, че певицата отново е на крака, но мнозина за пореден път осъдиха стила ѝ.

View post on Instagram
 

"Скоро ще стане на 65, а все още изглежда като тийнейджърка.", "Мадона трябва да спре с вулгарните изображения.", "Тя не е имала време да се възстанови, а вече е полугола.", - коментират част от последователите ѝ.

Освен това мнозина заподозряха, че звездата е имала време да си направи още един лифтинг: лицето ѝ изглежда малко по-различно от преди и сякаш е станало още по-стегнато.