Автор
Ева Григорова

Меди бързо забрави Моника - целува и прегръща своя колежка (СНИМКИ)

Певецът Меди очевидно бързо е преживял раздялата си с Моника Валериева. Фолкизпълнителят се появи с негова колежка, като на снимките край басейна двамата са доста интимни.

Вижда се как Меди целува нежно Габи по главата, а на друг фотос той я прегръща. Това е вероятен знак, че между двамата има нещо повече от обикновено приятелство.

View post on Instagram
 

"Най-красивата двойка. Вие двамата сте заедно. Няма лошо. Любовта е сладко нещо", са едни от най-забележимите коментари под снимката.

Младата попфолк надежда Габриела е първият обявен изпълнител от лейбъла на Меди. Двамата имат обща песен в дует - "Женен", така Меди даде старт на чалга кариерата ѝ.

Поредната и явно последната раздяла между Моника и Меди завърши доста драматично. Двамата се изтриха взаимно от социалните мрежи, а плеймейтката премахна татуировката си в чест на певеца.

View post on Instagram
 


Колкото до Моника Валерива, тя е категорична, че още ѝ е рано да се впусне в нова връзка. Плеймейтката се раздели с музиканта преди няколко месеца. Тя твърди, че няма мъж до себе си и още е рано за такава стъпка. Трябва ѝ повече време, за да се довери на някого след болезнената си раздяла с Меди.