Автор
Ива Петрова

Симона Загорова показа новия мъж до себе си (Снимка)

Симона Загорова за първи път демонстрира близост с друг мъж след раздялата с бащата на детето си.

Певицата, която в момента е залята от ангажименти по родното крайбрежие и пътува от един черноморски град в друг, отскочи и до остров Света Анастасия.

View post on Instagram
 

Там тя е в компанията на баба си, дъщеричката си и... новия си избраник. Неговото име обаче гласовитата наследница на Глория все още не е оповестила публично.


Дискретността на изпълнителката, разбира се, не пречи да покаже щастието, което изпитва, докато е в близост до този мъж. Потвърждава го серията фотоси, подписани с думите ѝ: "Един щастлив летен ден!"

Преди месеци се заговори, че Симона поддържа тайна връзка с колега китарист, с когото излиза от една година, както и че разчита преди всичко на помощта на баба си в грижите за дъщеря си Галина, докато е с приятеля си. Дали това е той, можем само да гадаем.

Сигурно е обаче, че майката на Глория се включва активно в отглеждането на правнучката и дори придружава любимите си деца, докато странстват из родни земи.

С бившия си приятел и баща на детето ѝ - Дани Милушев, Симона се раздели преди две години. От тогава до този момент тя не бе демонстрирала близки отношения с друг мъж.


Четете още: Все по-влюбени: Мария Бакалова отведе Валери в Истанбул