Автор
Woman.bg

Кога е най-подходящият период за зачеване според зодията ви?

Той се базира не само на предразположението на звездите за по-голям шанс в забременяването, но предлага и най-добрата възможност да родите дете от зодията, която ще си подхожда максимално с вашата.

Овен

Майките зодия Овен са родени лидери. Дори и бременни, те рядко се спират на едно място, за да си отдадат необходимата почивка. Трите най-добри периода за зачеване са от 25-ти юни до 15-ти юли, от 25-ти октомври до 15-ти ноември и от 25-ти февруари до 15-ти март. Животът им ще бъде истинско приключение, когато детето им се появи на бял свят. То ще бъде любопитно и изпълнено с енергия, а вие ще го научите да има самочувствие и да бъде отворен към света около себе си.

Телец

Като представители на зодия Телец, вие имате определена представа за това какви трябва да бъдат вашите деца. Искате да изглеждат винаги спретнати и добре възпитани, затова трудно бихте издържали едно диваче в къщата си. Гарантираме ви, че няма да имате сериозни главоболия със своя наследник, ако забременеете през следните периоди: от 25-ти юли до 15-ти август, от 25-ти ноември до 15-ти декември и от 25-ти март до 15-ти април.

Близнаци

Близнаците са шеметни родители, които отлично владеят хаоса и нямат нищо против да отглеждат разхвърляни и непослушни мъничета. Те изповядват максимата, че палавите деца са по-умни и се стремят да предизвикват мисловните им процеси с ролеви игри, решаване на пъзели и овладяване на различни физически умения. Най-подходящите периоди да заченете своето дете-чудо са: от 25-ти август до 15-ти септември, от 25-ти декември до 15-ти януари и от 25-ти април до 15-ти май.

Рак

Като Раци, вие сте абсолютната еманация на грижовната майка-закрилница. Усещате нуждите на своето дете още преди то да е заплакало. Майчинският инстинкт е дълбоко заложен във вас и колкото и да се опитвате да го отречете, не можете да избягате от него. Вашата всеотдайност ще действа като балсам за чувствителните, но специални деца, дошли с мисия на тази Земя. Те биват заченати в следните три периода: от 25-ти юли до 15-ти август, от 25-ти ноември до 15-ти декември, от 25-ти март до 15-ти април.

Лъв

Майките Лъвици са фурии, но понякога са доста егоистични. Вие сте от онези жени, които обличат цялата фамилия в еднакви дрехи, а ако имате щастието да родите дъщеря, тя ще бъде умалена ваша версия. Това е сладко, но само на пръв поглед. Единствените деца, които ще успеят да преодолеят контролиращата ви природа, когато пораснат, са тези родени в следващите три периода: от 25-ти юни до 15-ти юли, от 25-ти октомври до 15-ти ноември, от 25-ти февруари до 15-ти март.

Дева

Жената Дева обича всичко в нейния дом да бъде подвластно на реда и чистота. Появата на новия член на семейството не бива да пречи на нейните ежедневни ритуали по дезинфекция, затова е удачно той да бъде също толкова дисциплиниран и отговорен като личност. Водните зодии, които имат нужда да бъдат възпитавани на структурирани и логични действия, биха се чувствали най-добре с майка Дева. Моят съвет към тези жени е да зачестят сексуалните контакти в периода от 25-ти септември до 15-ти октомври, от 25-ти януари до 15-ти февруари или от 25-ти май до 15-ти юни.

Везни

Везните са жени, които имат екстравагантен стил и се стремят да бъдат готини и модерни майки. Те искат децата им да притежават най-доброто от най-доброто. Основната грешка, която допускат като родители е, че се опитват да им спестят трудностите, което в последствие ще им изиграе лоша шега. За да избегнат конфликти със своите деца, Везните трябва да заченат в периодите от 25-ти септември до 15-ти октомври, от 25-ти януари до 15-ти февруари и от 25-ти май до 15-ти юни. Децата им ще бъдат силно емоционални, а позитивната нагласа на техните майки ще им помогне да приемат света по-лесно.

Скорпион

Няма какво да се лъжем, Скорпионите са едни от най-трудните за приемане майки. Те са изискващи, контролиращи и леко обсебващи. Единствено огнените знаци могат да им се противопоставят успешно и да прекъснат веригата на манипулациите. Ето защо, ако искат психически стабилно дете, е препоръчително да забременеят между 25-ти юни и 15-ти юли, 25-ти октомври и 15-ти ноември или 25-ти февруари и 15-ти март. Необузданият характер на тези деца ще бъде прекрасно овладян от строгите майки Скорпионки и ще се превърнат в уникални шлифовани диаманти.

Стрелец

Стрелците са изключително енергични, забавни и безкрайно позитивни като майки. Те са най-свободолюбивата зодия и ще възпитават същите ценности и у своите деца. Ще ги насърчават сами да изследват света около себе си и ще ги научат, че не всичко в този живот е черно или бяло. Подходящи периоди за зачеване са: от 25-ти август до 15-ти септември, от 25-ти декември до 15-ти януари и от 25-ти април до 15-ти май. Въздушните знаци като деца на майка Стрелец ще направят съвместният им живот едно красиво приключение.

Козирог

Жените Козирози обикновено са работещи майки, които учат децата си на дисциплина още от съвсем малки. Те не се изкушават да угаждат на мъниците си, което е похвално, но понякога стигат до другата крайност и очакват от тях прекалено много. Ако сте жена Козирог и сте се решили на тази важна крачка в живота, да създадете семейство, бъдете по-активни в спалнята между 25-ти юни и 15-ти юли, 25-ти октомври и 15-ти ноември и 25-ти февруари и 15-ти март. Тогава се зачеват огнените деца, които в началото много ще се бунтуват срещу строгите правила у дома, но после ще благодарят на родителите си, че са им дали нещо, което им липсва по рождение, а именно -дисциплина.

Водолей

Майките Водолеи обикновено са доста търпеливи и добри слушатели. Те насърчават децата си да следват мечтите си и да изповядват философията, че провалът е най-добрият учител. Парите никога няма да бъдат водещ мотиватор в техните действия, а контактите с влиятелни личности, с които да споделят идеи и да градят бъдещето на нацията. Ако заченат в периода между 25-ти юли и 15-ти август, 25-ти ноември и 15-ти декември или 25-ти март и 15-ти април, те ще се сдобият с бебе от земните зодии, което да следва техния пример и да ги вижда като истински герои на новото време.

Риби

Майките от тази зодия са безкрайно емоционални и силно привързани към своите деца. Когато са бебета, този подход е чудесен, но с напредването на годините нещата придобиват съвсем друг облик. Борейки се за своята независимост и опитвайки се да намерят мястото си в света, децата на тези майки често ще нараняват чувствата им, а самите те ще изпитват незаслужено чувство за вина. Най-лесният начин да се предотврати този сценарий е жената Риби да забременее в определен отрязък от време. Ако го направи между 25-ти септември и 15-ти октомври, 25-ти януари и 15-ти февруари и 25-ти май и 15-ти юни, тя ще роди бебе от същата стихия – водна. Тогава нуждата от внимание, дълбока връзка и отдаденост ще бъде споделена и повече ще помага на детето, отколкото да му пречи.

Надяваме се, че сме били полезни. Ако бихте искали да зададете въпрос на нашия астролог, не се колебайте да го изпратите на missionbaby@woman.bg