Автор
Woman.bg

Как рождената дата на бебето влияе на целия му живот

Знаейки кои числа играят важна роля в живота ни, това ни помага да открием вродените таланти и да разберем какво друго ни е необходимо, за да изпълним начертаната ни съдба.

Личното число/дата на раждане: 1, 10, 19, 28

Това са хора пионери, родени лидери със силен и независим характер. Те се характеризират с иновативен и креативен подход към бизнеса, както и с кипяща енергия и изобретателност. В тези дни са родени: Мерилин Монро, Карл Лагерфелд, Брус Уилис.

Лично число/дата на раждане: 2, 11, 20, 29

Родените в тези дни се стремят към хармония, обичат да работят в екип и се стремят да обичат и да бъдат обичани. Те са чувствителни, дипломатични и тактични към чувствата на другите
На тези дати са родени: Стинг, Дженифър Анистън, Майкъл Джексън.

Лично число/дата на раждане: 3, 12, 21, 30

Това са най-креативните личности, изпълнени с ентусиазъм и детска спонтанност. Те са много дружелюбни и имат страхотно чувство за хумор. С тях няма да скучаете! На тези дати са родени Александър Домогаров, Любов Полищук, Виктор Цой, принц Уилям.

Лично число/дата на раждане: 4, 13, 22, 31

Хората с такова лично число са създатели на солидна основа във всичко. Безопасността и самодисциплината са много важни за тях. По природа те са честни, надеждни, уравновесени и справедливи. На тези дати са родени: Иван Охлобистин, Вера Глаголева, Ричард Гиър.

Лично число/дата на раждане: 5, 14, 23

Родени авантюристи, обичат постоянните промени и новите, интересни преживявания. Много са находчиви, свободолюбиви, любознателни и прогресивни. Те също се характеризират с импулсивност и нетърпение в действията си. На тези дати са родени: Фреди Меркюри, Марк Зукърбърг, Валери Меладзе.

Лично число/дата на раждане: 6, 15, 24

Те са идеалисти със силни хуманитарни ценности. Те мразят конфликтите и споровете и са необичайно лоялни към любимите си хора. Артистични по природа, те обожават високото качество и комфорта. На тези дати са родени: Алла Пугачева, Адриано Челентано, Дженифър Лопес.

Лично число/дата на раждане: 7, 16, 25

В наши дни се раждат философи и мислители, които се стремят да разберат смисъла на живота. Те прекарват много време в мислене, но са бавни, когато става въпрос за действие. Умни и любознателни. Те крият вътрешния си свят от непознати. На тези дни са родени: Андрей Миронов, Джаки Чан, Григорий Лепс.

Лично число/дата на раждане: 8, 17, 26

Това са авторитарни и самоуверени личности, много от които стават шефове. Те са много амбициозни и мотивирани да успеят. Основното за тях е материалното богатство, което най-често се постига лесно. На тези дати са родени: Елвис Пресли, Алиса Фрейндлих, Максим Аверин.

Лично число/дата на раждане: 9, 18, 27

Това са хуманисти, интересуващи се от текущи събития и политика. Целта им е да направят света по-добро място. Те имат много широки възгледи и са в състояние да разберат почти всеки човек. Отличават се също с висока духовност, артистичност и добро образование. На тези дати са родени: Дмитрий Дюжев, Лия Ахеджакова, Сергей Безруков.