Бизнесът на Джино Бианкалана удари на камък
Автор
Ева Григорова

Бизнесът на Джино Бианкалана удари на камък

На двукратния победител от риалити предаването "ВИП Брадър" Джино Бианкалана напоследък не му върви.

Преди 4 години той отвори заведение в столичния квартал "Манастирски ливади". Стигна се дотам, че Джино сервираше лично на своите гости, за да може да го превърне в хитово и много посещавано място. В последствие обаче ресторантчето работеше само по обяд, а вечер затваряше поради липса на клиенти. От няколко месеца то е напълно затворено и не е ясно дали ще проработи отново.

View post on Instagram
 

Заведението беше тип пъб, направено в американски стил, с дизайнерски интериор. Джино бе наел първокласни готвачи да се грижат за менюто, а кухнята беше американска. Инвестицията в бизнеса била около 200 000 лева, разказва самият Бианкалана.

„Никой не идва, вътре вече има паяжини. Зарязаха този ресторант и отвори друг в „Драгалевци”, който се опитва да разработи, но не е лесно. Джино наистина се старае, но все още няма много клиентела” – разказват негови приятели пред „Уикенд”.

Самият Джино признава, че никога не е очаквал, че ще се занимава с такъв бизнес, но явно му харесва.

„Никога не съм очаквал, че ще ми се случи. Но така стана, че заложих на хотел и ресторант. Има много конкуренция в София, не е лесно, но съм убеден, че ще се справя. Харесва ми, че тази работа е контактна с хора, аз обичам да говоря с хората. Обичам да се срещам с различни личности и никога не си сам в тази работа“, разказва развълнувано Джино.

View post on Instagram
 

„Имаме пиано вечери, сръбски вечери, български. Всичко правим. Моят ресторант е малко по-различен. Малко по-старинен стил е, не е модерен. Малък е, имаме 18 стаи в хотела. Ресторантът е голям и градината е голяма. Наблягаме на хубава храна, доста различен е“.