Автор
Весела Георгиева

Наистина го мислят: Мъжете са откровени, когато ви казват тези думи

Мъжете трудно говорят понякога за емоциите си. Но когато го правят, са откровени и истински... Според специалистите, има думички, които нито един мъж не произнася без да ги мисли. Нека видим кои са те...

„Страх ме е“


Не е мъжко да те е страх, затова представителите на силния пол обикновено не си признават, че ги е страх от нещо. Самият факт, че ви е споделил, че го е страх от нещо, говори много за отношенията ви. Означава, че ви чувства невероятно близка. А това пък е знак, че връзката ви е силна.

„Обичам те“

Повечето мъже бягат като дявол от тамян от тези думички. Ако могат, не биха ги произнесли въобще. Но кажат ли ги, наистина ги мислят. И вероятно са готови за следващата стъпка...


"Искам да остареем заедно"

Когато един мъж признае, че иска да има деца от една жена и че иска да остарее с нея, то това е много силно. Доказателство за любов и още нещо. Самият факт, че прави дългосрочни планове е знак, че ви приема като нещо повече от партньор за секс, приятелка или гадже. Влезли сте в графата "сериозен партньор", половинка.



„Искам да те запозная със семейството ми“

Когато един мъж реши да ви представи на семейството, това означава, че е готов и за всичко останало - деца, дългосрочна връзка... Това означава, че е сигурен в чувствата си и е готов да застане зад вас като двойка. Бъдете мила със семейството му.