Автор
Теодор Муховски

Мислех, че съм ѝ достатъчна, но тя привлече други жени в любовния ни живот

Мислех си, че съм достатъчна за приятелката си, защото правехме хубав секс, но тя реши да привлече други жени в любовния ни живот.

Ето цялата ми история:

Аз съм жена на 32 години, а партньорката ми е 27-годишна, по професия е управител в бар.



Тя винаги е знаела, че си пада по жени, а аз излизах само с мъже, докато не я срещнах. Често се отбиваше в пекарната, където работех, през повечето следобеди и така започнахме да си говорим. Много ни свързваше любовта ни към определени стилове в музиката. Тя ме помоли за телефона ми и вкара номера си в него.

Изпратих ѝ съобщение на следващата неделна сутрин и излязохме на разходка. Когато се върнахме в апартамента ми, тя ме целуна и аз бях шокирана.

Мислех, че сме просто приятелки. Бях свикнала да излизам само с мъже, но нейната нежност ми спря дъха.

Вторият път, когато се срещнахме, правихме прекрасен секс. Тя се премести да живее при мен в рамките на два месеца, но даде да се разбере, че иска отворена връзка, тъй като обичаше да се забавлява и с други жени. Бях съгласна с това, тъй като цялата ситуация беше нова за мен.

Тя настояваше да направим тройка, но аз не бях склонна на такава стъпка.

Знаеше мнението ми по този въпрос, но след шест месеца съвместен живот, една вечер се прибрах късно от работа и чух гласове в кухнята. След това моята приятелка изпрати една млада жена в спалнята ми и ме помоли да се присъединя към тях в групов секс.



Чувствах, че всъщност нямах никакъв избор, и когато влязох в стаята, там имаше още две жени, и двете на около двадесет години.

Направих го, но не ми хареса. Не исках да повтарям отново всичко това.

Приятелката ми продължаваше да ми казва, че това е било възбуждащо, но аз не искам да се повтаря - нито пък искам да я загубя. Реших, че е време да се допитам до мнението на психолог. Ето какво ме посъветваха:

"Приятелката ви иска нещата да останат отворени, но вие предпочитате моногамна връзка. Ако и двете искате различни неща, това няма да проработи в дългосрочен план. Намерете тих момент, за да поговорите с нея за това дали иска да бъдете двойка. Ако е така, попитайте я дали е готова да се откаже от отворената връзка.

Опасявам се, че ако отговорът ѝ е отрицателен, може би ще трябва да приемете, че тя не е подходяща за вас и е по-добре да се разделите".