Автор
Христина Кирилова

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

Нищо не може да се сравни с летните любовни трепети. Ето защо през най-горещите дни и прохладни нощи трябва да знаем какво ни очаква в любовта. Вижте какво ще се случи на всяка зодия:

Овен

Овни, звездите ви припомнят, че трябва да си знаете цената и да преценявате кой заслужава любовта и вниманието ви. Очакват ви незабравими преживявания и страстно ново начало.

Телец

Телци, просто бъдете себе си и ще привлечете най-точния човек за себе си. В момента сте истински магнит и ще се радвате на обожанието от страна на околните, а и на непознатите.

Близнаци

Близнаци, свободният ви дух е истинско вдъхновение за всички, а някой ще се влюби от пръв поглед във вас още през следващите дни. Звездите ви съветват да бъдете ясни в желанията и очакванията си.

Рак

Раци, предстои ви голяма вътрешна промяна и това ще се отрази на любовния ви живот по възможно най-добрия начин. Някои от вас ще имат запознанство с човек, който е дошъл в точния момент.

Лъв

Лъвове, ще имате нови шансове в любовта. Някои от вас ще срещнат нов човек, който бързо ще грабне сърцето им, а други ще подновят връзка от миналото.

Дева

Деви, звездите ви подсказват, че можете да промените себе си във всеки един момент. Това е урокът, който ще научите през следващите дни и ще погледнете на противоположния пол по съвсем нов за вас начин.

Везни

Везни, през следващите дни ще разберете колко дълъг път сте изминали в желанието си да постигнете щастие и мир със себе си. Това ще даде невероятно отражение върху любовта в живота ви и ще срещнете много специален човек.

Скорпион

Скорпиони, тази седмица ще бъдете обладани от романтично настроение и определено ще знаете как да очаровате обекта на желанията си. Също така ще се замислите за създаване на семейство, очакват ви приказни моменти.

Стрелец

Стрелци, ще раздавате любовта си щедро, както само вие можете. Внимавайте, защото всеки момент някой ще грабне сърцето ви.

Козирог

Козирози, имате много мечти в любовта и те са напът да се превърнат в реалност. Голяма романтична промяна ви очаква още през следващите дни, случайна среща ще ви накара да полетите от щастие.

Водолей

Водолеи, време е да скъсате с миналото и да погледнете смело напред. Очаква ви любовна изненада, при това от човек, от когото най-малко очаквате. Сърцето ви ще се изпълни с любов съвсем скоро.

Риби

Риби, заредени сте с увереност и желание за изпепеляваща любов. Звездите подсказват, че това ще се случи, а вие просто не отказвайте покани за излизания с приятели и срещи.