Автор
Ева Григорова

Меган и Хари залитат към сциентологията? Ето кой е новият им холивудски приятел!

Говори се, че принц Хари и Меган Маркъл са се сприятелили със сциентолога и филмова звезда Джон Траволта.

Съобщава се, че херцогът и херцогинята са прекарали време със звездата от на тържество в хотел Beverley Hills в Лос Анджелис, където са общували в ексклузивния Polo Lounge.

Вътрешен човек каза на Sun, че въпреки че все още не е доказано, че Хари и Меган се интересуват от сциентологията, тримата се “разбирали изключително добре“ на събитието за фондацията Archewell.

Това не е първият път, когато Траволта се изправя лице в лице с кралски особи, след като танцува с майката на Хари принцеса Даяна в Белия дом през 1985 г.

Миналата седмица стана ясно, че семейство Съсекс са се скарали с Дейвид и Виктория Бекъм, които присъстваха на бляскавата им сватба през 2018 г., поради опасения, че двойката знаменитости е изнесла истории за тях. Това истински разярило Дейвид и семейство Бекъмови решили окончателно да прекратят отношенията си с Меган и Хари.



Според редица ПР есксперти херцогът и херцогинята на Съсекс са решили да разширят вътрешния си кръг в Холивуд, тъй като оставят британското си минало зад гърба си.

Четете още: Дебора дала нови показания, Георги я заплашил с убийство 6 пъти