Автор
Весела Георгиева

Нова информация хвърля светлина върху причините за смъртта на талантливия певец Денис Теофиков

Може да се окаже, че фолкпевецът Денис Теофиков, който загина през есента на 2021 г. след падане от 7-я етаж, е бил първата жертва на смъртоносната дрога фентанил у нас, разкриват запознати със случая от МВР, пише "Уикенд".

През последните няколко седмици излезе доста информация по темата. Специалисти алармираха за „фентанилова пандемия“, отнела живота на поне 10 човека само във Варна. Според неофициални данни, фентанилът е убил над 50 българи от началото на годината, пише "Блиц". Стотици други са отключили тежки психически заболявания след употребата му.

Двете водещи версии на следователите, разследващи странната смърт на младата фолкзвезда Денис Теофиков, са самоубийство или нещастен инцидент, предизвикан след прием на дрогата фентанил. Разследването за гибелта на 21-годишния фолк изпълнител тече почти 2 години.

View post on Instagram
 

На 24 октомври 2021 г. късно през нощта младата звезда на „Пайнер мюзик“ Денис Теофиков полита от терасата на апартамента си на 7-ия етаж в софийския жилищен „Цариградски комплекс“ в разгара на див купон. Сигналът постъпва на тел. 112 в 5.50 ч. сутринта от съседи.

Запознат с разследването твърди, че Денис Теофиков е загинал, докато е бил в компанията на поне петима души. А близък до Денис е споделил, че той е взел голяма доза от синтетичната дрога „туси“ (от английски 2С) – коктейл от кокаин, кетамин, кофеин и фентанил, от която буквално е изгубил разсъдък.

View post on Instagram