Автор
Христина Кирилова

Ето защо косата ѝ е толкова дълга: И Лияна е била подстригана насила?

Нетипично дългата коса е запазена марка на Лияна. И ако мнозина биха казали, че гривата ѝ която е с впечатляваща дължина не е подстригвана от суета, то истината изглежда е съвсем друга.

Певицата запазва мълчание по така наболялата напоследък тема за домашно насилие, но всъщност е преживяла наистина много травмиращи събития преди години. Тя е само на 17 г., когато приятелят ѝ е застрелян пред нея по средата на столична улица, а оказа се, Лияна е трябвало да понесе и насилие от бившата му съпруга след това.

View post on Instagram
 

Няколко седмици след убийството фолкдивата получила мистериозно обаждане от жена, която впоследствие се оказва точно бившата съпруга на покойния ѝ приятел. Тя ѝ казала, че трябва да се видят спешно и така се оказва в колата ѝ, където има още две жени. Трите предупредили Лияна да не се съпротивлява, за да няма фатални последствия. Потеглили с колата и спрели за кратък престой в няколко столични заведения, като във всяко отрязвали по една педя от косата ѝ, пише "Марица".

Накрая "обиколката" приключила, когато косата на Лияна вече е била с дължина едва до ушите. Събитието толкова травмирало певицата, че месеци наред не излизала от дома си, а звукът от ножици, които отрязват кичури от косата ѝ изглежда, че е най-големият ѝ кошмар и до днес.

View post on Instagram
 

Дали историята е истина, или плод на нечия измислица, не е известно, а за момента самата Лияна запазва мълчание по темата.

Четете още: Наздраве за Мария: Ето как празнуват звездните именички (снимки)