Автор
Евелин Попадийна

Защо мъжете искат тези жени само за любовници?

Според психолозите мъжете търсят определени качества у дамата, с която да прекарат живота си. Те нямат нищо общо с външния вид, страстта, химията или страхотните отношения в леглото. С жени, които могат да им предложат тези неща, те могат да прекарат години, дори могат да останат тяхната голяма любов. Но.. от жената, която да е майка на децата им, търсят друго. Ето какво:



Лоялност
Според по-голямата част от мъжете, участвали в нова анкета, именно това е най-важното качество, което ценят в една жена. А именно тя да бъде до тях, да им бъде опора в хубави и трудни момент. Ако жената съумее да запази доброто си отношение към мъжа, въпреки недостатъците му, това може да го спечели.



Загриженост
Мъжът търси емоционална подкрепа от жената. Колкото и да не си го признава. Важно е той да усеща, че нея я е грижа за него, да вижда, че тя е внимателна към него. Но не трябва да прекалявате с това, защото в един момент ще се превърнете в майки на мъжете си.



Позитивно отношение и чувство за хумор
Мъжете също искат да бъдат разсмивани и развеселявани, особено от жената до тях. Ако тя съумява да го разтоварва, да му помага да се отърси от негативните емоции, то той определено ще иска да прекара живота си с нея. Господата предпочитат по-естествени и позитивни жени.