Автор
Ева Григорова

Какво се случва: Защо Меган облече палто в жегата

Въпреки че навън бе жега херцогинята на Съсекс облече палто Max Mara Goloso в камилски цвят за 5390 долара, както и шал Hermès Rayures D'Ete с щампа в синьо-тен цвят за 1225 долара. Единствено обувките на Меган издаваха, че в момента е лято.

Разходката на Маркъл в Монтесито - където живее със съпруга си принц Хари и двете им деца: принц Арчи, 4 и принцеса Лилибет, 2 - бе щракната само дни след като беше забелязана да се наслаждава на турнето Eras Tour на Тейлър Суифт в Лос Анджелис. По това време принц Хари бе в Япония, заедно със своя приятел Игнасио Фигерас, когото познава от 2007 г.

Според 46-годишния Фигерас той и 38-годишният херцог на Съсекс са купили специални подаръци за съпругите си от Япония.

Херцогът на Съсекс пристигна на летище "Ханеда" в японската столица, където говори на среща на върха, организирана от Международното общество за насърчаване на спорта (ISPS).


На събитието, което се фокусира върху силата на спорта, общността и филантропията, Хари изглеждаше в добро настроение, докато позира за снимки с основателя на ISPS Харухиса Ханда.

По време на панела към принца се присъединиха и бившият новозеландски ръгбист Дан Картър и неговия приятел Начо Фигерас.