Автор
Евелин Попадийна

Край с кариерата на Тото - ето какво му се случи

В подкаста „При Тото“ Тити разказа, че в ученическите си години е имал интимна връзка с 16-годишно момиче, което три дни след раздялата е било с негов близък приятел. За да я „накаже“, Папазов опитал да стриже косата на момичето, но тъй като тя се дърпала той направил дупки в косата ѝ, сподели самият той. Зрителите останаха втрещени, че така свободно се говори за насилие над жени. 

View post on Instagram
 

Частта, в която Тити разказва за „наказанието“, съвпадна със скандала с насилника от Стара Загора, който наряза с макетно ножче и подстрига косата на 18-годишната Дебора. Тото незабавно свали клипа от YouTube, но вече беше късно. Хората се възмутиха на реакцията на Тото, който не спираше да се смее по време на разказа на събеседника си. Хейтът стигна до призиви към рекламодателите да оттеглят подкрепата си от изпълнителя.

Само няколко дни след като избухна скандала, голяма част от рекламодателите оттеглиха подкрепата си към него. „Пепси България“ свалиха рекламите си с него и съобщиха, че не могат да предоставят трибуна на поведение, което не показва толерантност или насърчава тормоза и насилието.

View post on Instagram
 

„Тюламор Дю“ също му обърнаха гръб. В социалните мрежи от алкохолната марка написаха, че прекратяват партньорството си с Тото. Така един по един спонсорите започнаха да се отказват от работата с Йотов. Според негови колеги той е изпаднал в жестока депресия след масовата реакция на публиката и на спонсорите. 

Жената на Йонислав първа скочи да го защитава. Кристин написа как Тото е много добър баща и съпруг. Колко е достоен, как би направил всичко за семейството си и колко добре се държи с нея. 

View post on Instagram
 

Тото печели поне по 80 000 лева, установи „Уикенд“. През 2017 г., малко след като спечели „ВИП Брадър“, певецът изчисли, че за последните три месеца е изкарал 2 милиона лева.

Зад Йонислав, освен съпругата му застава и бившият главен прокурор Иван Гешев. Той обяви, че с удоволствие би бил един от гостите в подкаста му, наричайки хейта срещу Тото „безумна вендета“. „Кой би се осмелил да му гостува сега, когато всички се нахвърлят срещу него? Аз бих. Защото нека сме наясно – не Тото държеше макетното ножче и не той носи отговорността за този случай на насилие. И че насилието си е насилие и не може да се разделя по какъвто и да е политкоректен признак на търпимо или нетърпимо“, напиша Гешев също в дълъг пост в социалните мрежи.