Автор
Теодор Муховски

10 мощни техники за материализиране на желанията - променете живота си

Ако пасивно очаквате желанията ви да се сбъднат, можете да чакате цял живот и да не ги дочакате. Как да подтикнете, да стимулирате реализацията на мечтите си? Има техники за материализиране на желанията. Тяхната ефективност е доказана в практиката. В тях няма нищо свръхестествено.

За да се случи нещо, първо трябва да повярвате в него. В основата на въплъщението на желанията е законът на привличането. В живота си привличаме това, върху което се фокусираме. Следователно, ако се фокусираме върху негативното, ситуацията ни само ще се влошава. Ако се съсредоточим върху положителните аспекти на живота и си поставим цели за бъдещето, намираме начини да ги постигнем.

Готови ли сте да промените живота си? Ето 10 техники за проявление на желания, които ще ви помогнат да постигнете целите си и да сбъднете мечтите си:

1. „Примка“ на благодарността

Благодарността е най-здравословната от всички емоции. Колкото повече изразявате благодарност за това, което имате, толкова по-вероятно е да имате повече от това, за което ще сте благодарни. Благодарността е способността да бъдем благодарни за настоящия момент. Това се отнася не само за нашите мисли, но и за емоциите, които излъчваме. С правилния подход чувството на благодарност може коренно да промени живота ви.

Примката на благодарността е това, което се случва, когато се потопите в безкрайния цикъл на енергията на изобилието. Когато сте благодарни, Вселената отговаря, като ви дава повече, за да го оцените. Как работи? Чувството на благодарност привлича още повече причини за благодарност и ще откриете, че желанията ви се изпълняват все по-бързо от преди.

Как да създадете цикъл на благодарност? Първото нещо, което трябва да направите, е да си дадете 5-10 минути, за да си представите за какво сте благодарни. Избройте 5-10 неща, за които сте благодарни и се запитайте как се чувствате да имате тези прекрасни хора, материални или нематериални неща в настоящето си. Запишете всичко, за което сте благодарни. Например: Благодарен/а съм, че имам прекрасен домашен любимец. Благодарна съм, че имам покрив над главата си, чиста вода и храна. Благодарна съм на моя приятел (съпруг, родители), които ме подкрепят. Важно е редовно да изразявате благодарност, за да работи цикълът. Помнете, че колкото повече давате, толкова повече ще получавате от Вселената.

2. Методът на възглавницата

Моментът, в който заспиваме и моментът, в който се събуждаме, са две много важни части от деня ни. Много е важно да си оформите правилните намерения, за да избегнете негативното мислене и нежеланите мисли. Методът на възглавницата е продължение на познатите утвърждения. Изберете утвържденията, от които се нуждаете, за да получите пари, любов или здраве в живота си. Напишете тези утвърждения на лист хартия и ги поставете под възглавницата си преди лягане.Защо този метод работи? Помага да програмираме нашето подсъзнание в съня. Позволява на последните мисли за деня да бъдат положителни. Това има благотворен ефект върху качеството на съня, което продължава до следващата сутрин. Когато заспите, поддържате намерението, освобождавайки се от съпротивата, която може да попречи на изпълнението на вашите желания.

3. Методът 55x5

Този метод придоби голяма популярност в интернет. Всичко, което трябва да направите, е да изберете желанието си, което искате да се сбъдне и да го запишете 55 пъти в продължение на 5 дни подред. Настройва вашето подсъзнание към вашите цели и желания. Идеята е да се използва енергията на числото 5, което в нумерологията символизира голяма промяна и трансформация. В същото време е важно да фокусирате намеренията си върху една цел в продължение на 5 дни и да не я променяте, за да не изпращате противоречиви сигнали.

4. Методът на двете чаши

Това е необичаен, но много ефективен метод за сбъдване на желания, който изисква 2 чаши и вода. Напълнете една чаша с вода и запишете текущото си положение (напр. необвързана, безработна) на лепяща се бележка. Също така маркирайте втората празна чаша, като напишете желание, цел или мечта, които искате да реализирате (например любовна връзка, успешна кариера). Помислете за моментното си състояние и как ще се чувствате, след като постигнете желания резултат. Напълнете чашата с вашето желание с вода от чашата с текущата ситуация, задържайки положителни емоции. Пийте вода от чашата с желание и махнете стикера от чашата с текущата ситуация.

В средата на 90-те години д-р Масару Емото изследва молекулярната структура на водата и открива, че водата може да задържа различни видове енергия. Когато пием вода, ние абсорбираме енергията, която сме вложили в чашата. Този метод помага за привличане на ситуации, които ще ви доведат до реализацията на желаната ситуация.

5. Филмов метод

Филмовият метод е лесен начин да визуализирате желанието си, преди то да се сбъдне. За този метод трябва да гледате филм, който отразява желанието, което искате да реализирате. След това изберете героя на филма и си представете себе си на негово място. Например, вие сте богат човек, който върви по улицата в скъп костюм. Или сте булка, намерила любовта си след няколко неуспешни романа. Можете да направите това много пъти с различни филми, които са свързани с това, което искате да превърнете в реалност.

6. Сценариен метод

Ако обичате да пишете, писането на сценарий може бързо да се превърне в любимия ви метод за сбъдване на мечтите ви. Напишете история, в която описвате желанието си. Трябва да пишете от първо лице, сякаш вече е изпълнено. Историята трябва да предизвиква у вас положителни емоции – когато сте в добро настроение, вдъхновението естествено ще ви сполети. Ако имате нужда да слушате ободряваща музика, да потичате или да четете мотивационни цитати, започнете да пишете. Например: Днес си избрах нова кола *марката на колата*. Събудих се рано и бях в приповдигнато настроение, постоянно мислейки за предстоящата покупка. Когато дойдох в салона, видях красива полирана черна кола с кожен салон. На живо изглеждаше още по-добре и т.н. Вие сами ставате автор на вашия скрипт, който искате да реализирате.

7. Утвърждения

„ Утвържденията отварят врати. Те са отправната точка за всяка промяна“, казва Луиз Хей. Позитивните утвърждения са друга техника за сбъдване на желанията. Те са положителни утвърждения или послания към себе си, които правите, за да потвърдите вашата цел или желание. Когато постоянно потвърждавате това, което искате, вие препрограмирате подсъзнанието си. Можете да ги кажете на глас или на себе си в сегашно време, сякаш вече имате всичко. Например: Вселената ми дава всичко в точното време. Заслужавам всички положителни неща, които идват по пътя ми. Вселената ме подкрепя. Утвържденията трябва да са придружени от положителни емоции като радост, благодарност и вяра в тях.

8. Кутия за желания

Кутията за желания е метод, който ви позволява да сбъднете желанието си с послания, снимки, предмети и други идеи, които изобразяват вашите желания. Вземете каква да е кутия, като например кутия за обувки, контейнер или щайга. Представете си я като директна пощенска кутия за Вселената. Вие поставяте това, което искате вътре в нея и Вселената ви изпраща представеното желание под формата на физическа реалност. Ето няколко идеи какво да поставите в кутията за желания: снимки от изрезки от списания, които ви напомнят за вашите желания, кристали, цитати, писмени утвърждения, скриптове, семейни бижута, предмети.

9. Методът на 17-те секунди

Според Естер Хикс, автор на „Искайте и ще ви бъде дадено“, имаме нужда само от 17 секунди чиста, непрекъсната концентрация, за да активираме процеса на изпълнение на желанията. Точно 17 секунди са достатъчни, за да приведете желанието си в действие. И след като то е в действие, всичко, което е необходимо, е правилният момент.

Методът е доста прост. Когато се събудите сутрин, не посягайте първо към телефона си. Вместо това легнете неподвижно за 17 секунди и си представете как вашите желания се сбъдват: как получавате мечтания дом или сте в щастлива връзка. Останете с тази мисъл известно време, след което станете и се заемете с ежедневните си дейности. 17 секунди са всичко, което е необходимо, за да постигнете желанията си. Този метод е бърз, прост и мощен и колкото по-дълго го практикувате, толкова повече ще реализирате.

10. Методът 369

Този рядък метод е заимстван от известния учен Никола Тесла. Според Тесла числата 3,6 и 9 са енергийно мощни числа. Според неговата теория кръгът има 360 градуса (3+6=9) и колкото и пъти да разделите кръга, винаги ще получите числото 3, 6 или 9. Използвайки тези числа, вие се докосвате до силата, която ви позволява да сбъднете всичко, което искате.

Ето как работи този метод. Изберете утвърждение, което е свързано с вашите желания. Напишете това утвърждение 3 пъти сутрин. След няколко часа го напишете още 6 пъти. Напишете го 9 пъти преди лягане. Извършвайки такъв ритуал, вие завършвате пълен цикъл от 3,6 и 9. Можете да повторите този процес много пъти, но за предпочитане в рамките на 33 дни.

Избрахте ли си метода, който най-много ви лежи на сърцето? Не забравяйте – желанието ви не трябва да вреди на никого и нищо. Успех

Източник: infoniac