Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаците да не взимат прибързани решения, Девите да не бързат

Препоръчително е да отложите решаването на важни въпроси за друг ден.

Овен – Въпреки че е краят на работната седмица, вие сте неуморни. Ще успеете да свършите голяма част от задачите, които имате или все отлагате. Не експериментирайте с неща, които не знаете как ще проработят.

Телец – Сега е подходящият момент да започнете да мислите за бъдещето и какво да правите във финансово отношение. Ако сте уморени, по-добре да не правите нищо, което допълнително да изтощи енергията ви.

Близнаци – В някои случаи може да нямате ясни идеи какво да правите и рискувате да вземете прибързани решения. Правете нещо, което ви успокоява и не вземайте решения, ако не сте ги обмислили спокойно.

Рак – Може да се сблъскате с проблем в семейството. Не прибързвайте с реакциите си, трябва да си дадете време за размисъл. Възможно е най-накрая да се осмелите да говорите за някакъв проблем, който ви дразни. 

Лъв – Имате нови цели и нищо и никой не може да ви отклони от пътя, който сте си определили. Не се страхувайте от промени, защото те ще бъдат много положителни за вас. Може би ще се окажете в центъра на проблем, но не по ваша вина, така че ще се опитате да намерите бързо решение.

Дева – За къде сте се забързали толкова? Днес намалете малко темпото и спрете да „помиришете розите“. Не можете непрекъснато да изпълнявате задълженията си, без да отделите нужното време за почивка и малко развлечение.

Везни – Днес не се насилвайте и не правете нищо, което може да изтощи силите ви. Няма да можете да се похвалите с голяма енергия, но имате право и на почивка, от което трябва да се възползвате. Отложете новите ангажименти за друг ден. 

Скорпион – Днес ще ви се струва, че бягате нагоре. В работата нищо няма да върви по план и вероятно ще имате неочаквани пречки. Моментът не е подходящ за поемане на ненужни рискове. Бъдете търпеливи и не се отказвайте.

Стрелец – Днес най-малкото, което искате, е да влизате в излишни конфликти. Старайте се да слушате повече и да говорите по-малко. Ще чуете новини, които изобщо не очаквате. Фокусирайте се върху себе си и върху изпълнението на желанията си.

Козирог – Днес дръжте ума си активен и не се увличайте по инерция. Дайте време на нещата и ще видите как малко по малко всичко се сглобява отново. Не е изключено късметът да ви сполети неочаквано. 

Водолей – Ще трябва да проявите малко повече търпение, защото бързането ще бъде най-лошата стратегия, за да получите това, което искате. Може да се наложи да се сблъскате с разходи, които не сте очаквали. 

Риби – Днес не сте в настроение за работа, затова ще се опитате да отложите задълженията си за друг ден. Искате да се насладите на деня, затова се уговаряте за среща с приятели да излезете някъде навън.