Автор
Евелин Попадийна

4-те тайни на съблазняването, които всички жени трябва да знаят

Обвързани, търсещи обвързване или любителки на преживяванията за една нощ… Всяка жена трябва да умее да съблазнява! Това ще ѝ даде голяма преднина. За да ви помогнем, сме подготвили 4 тайни, с които да съблазнявате без проблем:

Ласки вместо заяждане – Грешка е да казвате на партньора си, че не помните кога сте били интимни. Грешно е да питате партньора си дали не е пробвал при 3-4 жени преди да се спре на вас. Вместо това използвайте съблазнителни и предизвикателни реплики, които да го подтикнат да ви желае.

Действие вместо чакане – Разбира се, че мъжете обичат да преследват. Но това не важи за любовната игра. Това е времето, в което жената също трябва да се прояви активно, а не да чака и да се ослушва за указания, или пък да се прави на срамежлива.

Игра на удоволствия, вместо задължение – Ако сте обвързани, не правете креватните занимания по график. Тази част от отношенията не трябва да е задължение. Ако кажете на мъжа, че трябва да свърши нещо за вас след интимните ви ласки, въобще не е съблазнително!

Оценявай и ще бъдеш оценена - Ако умеете да цените мъжа си, той винаги ще търси близост с вас! Най-вече в леглото. Не се колебай да му кажеш колко хубаво е било последния път, какво ти харесва, как се чувстваш. Но не да го превъзнасяш и да звучиш фалшиво и пресилено, а да похвалиш хубавите му страни, това ще го мотивира да се старае още повече.