Автор
Евелин Попадийна

Сватбени тенденции: Есен-Зима 2023/2024

Един от най-важните дни за всяка жена е сватбеният ден! Емоциите в големия ден са гарнирани с много блясък, стил и елегантност. Естествено, най-важният тоалет на този ден е булчинската рокля! През годините сме ставали свидетели на различни модели, от изчистени и семпли рокли до модели тип „принцеса“. През 2023/2024 колекциите се отличават със стил, елегантност, дързост, но и изисканост. От типичните за сватбени рокли дантела и тюл, през различните по големина перли, до строгите форми с дълъг ръкав – тази година булките ще са като от корица на списание.

През септември голяма част от дамите ще заложат на различни и нестандартни визии. Причината е стъпката към висшата мода. Комбинацията от семпли и прави линии с непознати до момента форми е хит в есенните рокли. Например напълно изчистена в горната част рокля, но с един ръкав. Пайетите и мънистата са заменени с плисета и завършващи с поло от дантела обикновени кройки. Целта е жените да се чувстват добре в кожата си и да прикрият несъвършенствата си зад съвършен тоалет.

Каквото и да си говорим – класиката си е класика! Обемната долна част с обръч и загатващите плът извивки си остават фаворит. Завръщат се и големите панделки, които бяха отшумели, но този сезон са предпочитани от повечето булки. Позиционирани малко над задните части или високо при лентата на сутиена, придават нежност и кокетност на роклите. Падналите рамене, тънките презрамки, както и високата талия си остават акцент в новата вълна предложения.

Една от най-новите тенденции – бял гащеризон + тюл, това не само привлича вниманието на мъжете, а буди възхищение у дамите, които не са достатъчно смели да го направят! Много малка част от дамите биха се появили с панталон, а не с рокля и то в най-важния ден в живота им. Визията им става коренно различна след като добавят дълъг до земята тюл , декориран с блясък или перли. При това съчетание най-често горната част е бюстие без презрамки.

Въпреки модните тенденции, желанието да си най-красива и да си център на вниманието, най-важното, което трябва да запомниш, ако си бъдеща булка, е да си щастлива! Това е твоят ден, любовта на живота ти скоро ще е той съпруг и ще създадете ваше семейство. Няма никакво значение, дали сватбата ще е перфектна, дали ти ще си перфектна, просто бъди щастлива и се наслади на момента!