Автор
Антония Михайлова

Адел шокира феновете си по време на концерт с това признание

Адел направи тревожно признание пред публиката на концерта си в Лас Вегас. 

Певицата разкри, че се е оказала лице в лице с неочаквани здравословни проблеми, след като е решила да спре да пие кафе. 

35-годишната британска изпълнителка сподели, че лишаването ѝ от кофеина е причинило на организма ѝ проблеми, включително мигрена и треперене на тялото. "Тази седмица реших да се откажа от кафето и цяла седмица имах мигрена. Имах чувството, че пробиват главата ми. Беше ужасно", разказа Адел.

Музикалната икона направи паралел на спирането на кофеина с отказването от цигарите. "Беше по-трудно, отколкото да откажеш цигарите, по-трудно, отколкото когато искаш да спреш да пиеш", добави тя. 

По думите ѝ първия ден се е "опитала да измами мозъка си" и е изпила около 25 чаши безкофеиново кафе. Почувствала се е по-добре едва след като се е качила на сцената.  

"Кофеинът и адреналинът трябва да са едно и също нещо, защото веднага щом се качих на сцената и всички започнахте да пеете заедно с мен, главоболието ми малко изчезна. Така че, ако ме видите да треперя, не се притеснявайте", отбеляза с усмивка Адел.